Benim göbiş çok aşağıdaaa

serya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2008
43
0
KIZLAR BEN 23 HAFTALIK HAMILEYIM AMA BENIM GÖBEGIM ÇOK AŞAĞIDA AYIN 30 UNDA RANDEVUM VAR AMA SIMDIDENMI GITSEM ACABA KORKUYORUM CUNKU BU BAZEN BENIM DIK YURUMEMI BILE ENGELLIYO GERDIRIYO YANI E TABI HALIYLE ACI VERIYO BANA BENIM GIBI OLANINIZ VARMII ICIMI RAHATLATIRMISINIZ :uhm:

cnm sanırım erkek bebek bekliyorsun çünkü genelde erkeklerde böyle bi durum oluyo. sık sık oturmanı öneririm normalde bile yani yukarda taşısan bile zorluk çekiliyor zaten::) birde dikkat et aşağıda olan bebeklerin düşme riskleri olabiliyomuş bi kaç yerde okumuştum doktoruna böyle bi riskin olup olmadıgınıda sor bende 13 haftalık hamişim hiç kilo almadım terslik var diye üzülüyodum doktor normal dedi..hepimizi allh bi avazda kurtarsın inş..

Evet erkek bebek beklıyorum persembeye gıdıyorum zaten doktora sorucam yoksa ıcım rahat etmıycek sankı bı garıplık var ılk gebelığım olduğu ıcın çok tedırgınım bılgılendırdığın ıcınde çoook tesekkur ederım canım orumlarınızı beklıyorum benım gıbı olanlarrrr

canım hiç merak etme bişey yoktur...
biraz da vücut yapısına göre öyledir o...
korkmana gerek yok bence...

Kızlar benım gobegımın asağıda olmasını sordum doktora 6 ıncı aydabebk rahme donermıs ve baskı yaparmıs o yuzdenmıs bundan sonra hep aynı kalacakmıs oh beee ıcım rahatladı

canım bende başından beri hemde senin gibiydim halada öyle bende çok sıkıntı yaşadım ama sıkıntıdan kastım yanlış anlama hem sık tuvalete çıkıyordum hemde biraz aşşağına ağrı yapıyordu zonklama gibi ama başka bir problemim olmadı benimkide erkek yani bende başka bir sorun olmadı

canım benim korkam bende 28 haftalığım ve bebeğimde erkek.ama benimde göbeğim hiç yukarı çıkmadı diyebilirim genelde aşağıda.hatta çevremdekiler aaa göbeğin artık aşağıya inmiş doğuma hazırlanıyor diyolar.dr herşeyin normal olduğunu söledi.canım çok fazla düşünme herşey normal.

erkek bebek bekliyorum...28 haftalık hamileyim...1-2 haftadır göbeğim aşağıda...çünkü çocuk ters döndü...çıkış provoları yapmaya başlıyorlar artık biliyorsunuz..o yüzden panik yapmayın..bu durum normal..hatta sık idrara çıkma vs.. hep bu yüzden oluyor son aylarda....

sevindim cnm problem olmayışına bak bilmiyordum 6. ayda böyle olduguna benim o zaman inş kızdır çünkü benim aşagı kısımlarda miyom var kocaman ve bebeği aşağıda taşırsam bu miyom bebegi sıkıştırır ve kanama hatta erken doğum yani ölü doğum olabilir allh korusun inş hakkımda hayırlısı olur ve sağlıcakla kucagıma alırım ilk zamanlar bebek aşağıda oluştugundan miyom hep kanama yaptı bende inş bi daha olmaz

ınş olmaz canım bebegını sağlıklı bı sekılde alırsın kucagına benım gıbı olanlarda korkmasınlar erkek olduğundan falan değilmıs göbegımın aşağıda olması ve baskı yapması onuda sordum sadece 6 ıncı aydan sonra rahme doğru donermıs bebek o kadar sakın korkmayın ama ıste tek problem sık ıdrar ve arada kasıklarda ağrı ve kasılmalar oluyo o kadar o da artık bebegıme feda olsun napalım cekıcez baska yolu yok gulu seven dıkenıne katlanır mısalı öpüldünüz:)

Aynen arkadaşlar benimde göbeğim aşağıda ve erkek bebiş bekliyorum, benimde sık idrara çıkma ve kasıklarımda ağrı oluyor, banada herkes aaa karnın inmiş aşağıyada bilmem tehlikeliymişde hep moralimi bozardım, doktorum "herkes herşeyi söyler benim yapım bu deyip geçeceksin" dedi.

Amaaan dediğiniz gibi gülü seven dikenine katlanır diyorum bende :)

Sevgiler

Hıç ya mıllette hemen konusuyo sanana ya sen doktormusun gercı bu devırde doktorada guvenılmıyo ama yapacak baska bışeyde olmayında elden ne gelır bazen dıyorum ay gelıyo oyle bı vuruyokı aşağıya doğru hemen oturuyoprum falan o kadar yanı kımısınınkı acısız sancısız gelırmısya allah dıyorum gelıyoherhalde allahım bıze sağsağlım elımıze almak nasıp etsın ınş..

canim bence taleslanma hamilelik kisiden kisiye degisir ...o senin vucut yapinla alakali birsey...hem ben inanmiyorum erkek bebeklerin asagida olduguna..benim de karnim 20.haftadan beri asagida ama kizim olacak ...
bebegin saglikliysa sen de iyiysen bosver gerisini takma bence hamileligin tadini cikar....

bel ağrım yok çok sukur arada olmuyo değil abı ama o kadarı normal doktorum soylemıstı zaten olacağını ama yınede tedbırı elden bırakmamak gerek tabı varmı bu sebepten erken doğum yapam acaba tanıdıklarınız falan anlatasanızda bılgılensek

Evet erken doğum yapan ben ayakta durunca belim hemen ağrımaya başlıyordu ve o haftalar herkez göbeğin aşağıda falan diyodu ama bilmiyorum yani o belirtimi??? Sen panik olma herkeste aynı şey olacakta diye kayde yok sadece dikkatli ol tedbirli ol dr.a sık sık gitmeyi ihmal etme

benimde karnım düşük,baştan beri böyle,herkez erken doğum olur diyordu.çok şükür 35 haftalık oldu kızım,hiç sıkıntım olmadı,çok rahat taşıyorum,miğdem bile son bir haftadır yanma yapmaya başladı, düşün artık,bence bebekle değil vücut yapısı ile alakalı,endişe etme

bencede canım ya bebekl bı ılgısı olduğunu sanmıyorum vucut yapısı mesela benım boyum 1,72 yanı bıraz uzun ondan olabılır ırı olduumdan dolayı buda bı ıhtımal aman sağ sağlım doğsunlarda napalım bızde asağıda tasıyalım değişiklik olsun:)

benım ta gogsumun altında
we bı oglum olacak bununla ılgılı degıl
ustelık sag tarafımda kafası alt solda ayakları war
gobegım degıl sankı mıgdem buyudu
ya bu yapıyla ılgılı 28 haftalıgım bıde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…