Benım gıbı yasayan oldumu bebegım tek göysümü emdı yardım edın lütfen.....

BeyazOrkidem

“Hasbünallah ve nî’mel vekîl”
Kayıtlı Üye
25 Mart 2007
13.015
4.678
748
49
konuyu silerseniz sevinrim yönetmenim tesekkurlerrr

Son düzenleme:
selam arkadaşlar..merakediorum benim gbi tek göğsünü emzirmiş sonra ikinci bebeğine hamile kaldıında göğüslerinin orantısızlık ve emziremediği göğse süt inme problemi yaşamış tanıdıklarınız yada şahit olduklarınız varmı?
varsa lütfen bana özellikle ikinci bebeğin hamileliğinde ve doğum sonrasında emzirilemeyen göğsün durumundan bahsedebilecek arkadaşlar varsa lütfen bilgilrinizi benimle paylaşırmısınız:??
şimdiden çook teşekkürler:))

cevap bekliorum arkadaşlar
lütfen bu konuyla ilgili en ufak bilgisi olan arkadaşlar yazsınlar buraya bildiklerini
bekliorum
sevgiler

cevap bekliorum arkadaşlar
lütfen bu konuyla ilgili en ufak bilgisi olan arkadaşlar yazsınlar buraya bildiklerini
bekliorum
sevgiler
canim allah anali babali saglikla buyutsun arkadasinizin bebeklerinii
ama bu konuda bir fikrim yok ..yardimci olamayacagim kusurabakmayinn:teselli:

daha sonrası ne oluyor bilmiyorum bende merak ediyorum ama benimde tek göğsümden süt geldi bebeğimi tek göğüsle emzirdim.emzir süt gelir dediler bu sefer oğlum ordan emmedi.haliyle büyük bi orantısızlık oldu ama şimdi eski haline dönüyor.neden olduğunu bilmiyorum ama çok sıkıntı çektim.ikincidede öyle olur mu bilmiyorum ve aynı sıkıntıları çekicem diye ikinci çocuk yapmaktan korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…