How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Benim gibi ritim bozukluğuna bağlı bayılma yaşayan var mı?

Eps tani amacli yapilan bir islem, ablasyon ise tedavi amacli yapilan bir islem. Ancak ikisinin de yapilis sekli ayni. Ben eps icin girdim fazlalik damar oldugunu tespit edince ablasyona gecip o damari yaktilar

cevapların için teşekkür ederim
ilaç kullanıyormusunuz

geçmiş olsun
ben çarpıntı için kullanıyorum ne eps nede ablasyon düşünmüyorum ama
sürekli ilaç kullanmakta nereye kadar
Tesekkur ederim size de gecmis olsun. Bence iyi bir doktor bulup yaptirin. Zaten eps yapildiginda ablasyonla duzelip duzelmicek bi carpinti olup olmadigi anlasiliyo ona gore ablasyona geciliyo, yani en azindan benim doktorum bu orana gore ablasyonu yapiyor

Tesekkur ederim size de gecmis olsun. Bence iyi bir doktor bulup yaptirin. Zaten eps yapildiginda ablasyonla duzelip duzelmicek bi carpinti olup olmadigi anlasiliyo ona gore ablasyona geciliyo, yani en azindan benim doktorum bu orana gore ablasyonu yapiyor

aslında gittigin dr doç.ama ne biliyim eşim sıcak bakmadı
2.doç.2 uzmana gittim
ama hepsi risklerini anlatıyor yaşın genç diyor
ben yaparım ama yanlış yapma olasılıgımda var diyor hepsi
siz kurtuldunuz darısı bizlere inşaallah

aslında gittigin dr doç.ama ne biliyim eşim sıcak bakmadı
2.doç.2 uzmana gittim
ama hepsi risklerini anlatıyor yaşın genç diyor
ben yaparım ama yanlış yapma olasılıgımda var diyor hepsi
siz kurtuldunuz darısı bizlere inşaallah
Benim gittigim doktor prof ama kardiyolog olmasinin yani sira elektrofizyolog zaten olmasi gereken bu. Hangi sehirdeydiniz bilmiyorum ama Istanbul'da benim doktoruma gelebilirsiniz, umarim allah sifa verir cumlemize

Benim gittigim doktor prof ama kardiyolog olmasinin yani sira elektrofizyolog zaten olmasi gereken bu. Hangi sehirdeydiniz bilmiyorum ama Istanbul'da benim doktoruma gelebilirsiniz, umarim allah sifa verir cumlemize

ankaradayım
zaten işlemi kendisi yapıyor şuan gittigim dr
uzmanlıgıda var ama genede çekiniyoruz
amin

Back