Benim gibi Riskli gebelik yaşayan var mı?

Lina3448

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2019
93
31
88
Kızlar 7 haftalık hamileyim .riskli gebelik yaşıyorum.benim gibi aynı durumu yaşayan var mı? Nelere dikkat etmeliyim?ne yiyip ne içilmeli?

Oncelikle hayırlı olsun..
Risk nedir?

Oncelikle hayırlı olsun..
Risk nedir?
Tesekkür ederim.böbrek hastasıyım ben yüksek tansiyona bağlı.doktorum hem riskli gebelik bölümüne hem de böbrek doktoruyla sürekli irtibat halinde olmamı istiyor.Rabbim inş bebeğimi sağlıklı sıhatli kucağıma almamı nasip eder.inşallah sizinde evladınız sağlıklı sıhatlı dünyaya gelir🙏🏻Rabbim evlat isteyen herkese nasip etsin inşallah.🙏🏻

Amin canım Allah razı olsun seninde bebeğini saglıcakla kucağına versin rabbim🙏Korkma Rabbime bolbol dua et. Benim bir akrabamda da böbrek rahatsızlığı vardı hatta hamileliğin hastane gecirdi diye hatırlıyorum... Halamdada cıkmıstı ama atlattı... Rabbım koruyor canım🤗Allahım yardımcın olsun 🙏

Eğer sorun böbrek ve yüksek tansiyonsa boooll booll su iç hem bebek için hem tansiyon için hem böbrek için su çok önemli tuzdan katiyen uzak dur kalsiyum al bunun için keçi boynuzu özü tüket kalsiyum miktarı sütten daha fazla demir eksikliğini de giderir fazlaca vitamin mineral barındırıyor

Eğer sorun böbrek ve yüksek tansiyonsa boooll booll su iç hem bebek için hem tansiyon için hem böbrek için su çok önemli tuzdan katiyen uzak dur kalsiyum al bunun için keçi boynuzu özü tüket kalsiyum miktarı sütten daha fazla demir eksikliğini de giderir fazlaca vitamin mineral barındırıyor
tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim doktorumda aynı şeyleri söyledi.tuzsuz yıyorum şuan ve bol su içiyorum.

Tesekkür ederim.böbrek hastasıyım ben yüksek tansiyona bağlı.doktorum hem riskli gebelik bölümüne hem de böbrek doktoruyla sürekli irtibat halinde olmamı istiyor.Rabbim inş bebeğimi sağlıklı sıhatli kucağıma almamı nasip eder.inşallah sizinde evladınız sağlıklı sıhatlı dünyaya gelir🙏🏻Rabbim evlat isteyen herkese nasip etsin inşallah.🙏🏻
Geçmiş olsun öncelikle ve bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inş
Bende yüksek tansiyon var ve gebelik düşünüyorum nasıl geçiyor
Bir de yaşınız kaç

Kızlar 7 haftalık hamileyim .riskli gebelik yaşıyorum.benim gibi aynı durumu yaşayan var mı? Nelere dikkat etmeliyim?ne yiyip ne içilmeli?
Bende 7 haftalık hamileyim ve yüksek tansiyon var bol su içmeye çalışıyorum hap kullanıyor musunuz

Back
X