İki ayağında var değil mi sizin bebeğinizin peki ayakkabı kullanmadınız mı gündüzleri benim kızım 2kez ameliyat oldu ayağından suanda gündüz ayakkabısı kullanıyoruz gece ayakkabımızı da kullanıyoruz peki gündüzleri masaj uygulaması yapıyormusunuz ayağına
Iki ayak pevli.. 6.aydan sonra sadece gece ayakkabısina gectik biz.. gündüz hiçbirşey giydirmiyorum .. masajı cok iyi yapamıyorum ağlıyor kaçıyor.. doktorumuz masaj konusunda kesinleşmiş fayda sağladığına dair bir araştırma yok dedi.. yapabildiğim kadar yapıyorum
Anladım gündüz ayakkabısı vermemesine şaşırdım doğrusu bizim doktorumuz gündüz ayakkabısı yaptırıyor özel olarak ters taban bizim tek ayak sol ayakkabıyı da sol ayağına sağ tabanlık yaptırıyor siz hangi dok gidiyorsunuz şuan benim kafam çok karıştı peki yürümesinden yada basmasında sıkıntı varmı bebeğin
Herkese merhaba. Çarşamba günü doğumum var. Bebeğimin sağ ayağına ultrasobla pev tanısı konuldu. Biraz da kilosu düşük 2750 faln doğar diye tahmin ediyor doktor. Çok korkuyorum bu ayak konusu ile ilgili büyümeme problemi olabilir mi ? Sizin bekleriniz kaçar kilo doğmuştu?
Merhaba bende 29 haftalik dogum yaotim bugun 23.gun ultrasinda pvl gorunmus.Sizin bebeginiz nasil gelisimsel birnsorununuz var mi nasil bir yol izlediniz