21 haftalık hamileyim bebeğime pevli teşhisi konuldu ve ben bunalımlara girdim.benim gibi bebeğine pevli teşhisi konulan varmı yada tedavi gören iyileşme ve bakım sürecini paylaşırsanız sevinirim
21 haftalık hamileyim bebeğime pevli teşhisi konuldu ve ben bunalımlara girdim.benim gibi bebeğine pevli teşhisi konulan varmı yada tedavi gören iyileşme ve bakım sürecini paylaşırsanız sevinirim
Selam ben kizimbenim giibi pevli bebeğiniz varsatedavi sürecini ayak gelişimini konusmak isterim
benim bebeğimde pvl li şu an nöörolojik takibi yapılıyor sadece mr ve eeg çekildi henüz çok küçük olduğundan herhangi bir rehabilite yapılamıyor. şu ana kadar kasılmaya rastlanmadı yada anlaşılmadımı bilmiyorum aslında anlaşılmamaıştır diye sürekli kendimi yiyorum.siz neler yapıyorsunuz herhangi bir tedavi süreciniz varmı?
Benim kizin 16 ayik kasilmasi yok yurumuyor kendi basina uzandigi yerde oturamiyor anca ben kadirip oturuyorum beni anliyor taniyor iletişimi iyi motor hareketleri zayif ornegin bis ey alip agzina götürmüyor ama oyuncaklarla güzel oynuyor :-( ayaklarini daha yeni iki aydir yere basiyor ama kendi basina ayakta durmuyor
benim giibi pevli bebeğiniz varsatedavi sürecini ayak gelişimini konusmak isterim
merhaba esraberfin85 bende şuan 24 haftalık gebeyim ve pevli olduğunu öğrendim bebeğimin..araştırırkend burdaki yazıları okudum 6 yıl olmuş çocuğunuzun şu anki durumu nedir doğduğunda eşlik eden başka bi sıkıntı varmıydı biraz bahsedebilirmisiniz..teşekkür ederim şimdiden..benimde pevli çocuğum olcakmış mafoldumben ilk duyduğumda yıkılmıştım bugün öğrenmemin 4, günü ama alışmaya başladım üzülmemeye gayret ediorum çünkü onun daha kötü etkilenmesinden korkuorm...aslında kesseler cnm acımaz oda inadına nasıl hareketli beni hayat bağlamak istermişcesine...allah hayırlısı versin artık kesinlikle isyan etmiorum hiç olmasa iidi ama en azından dewasız deiliz.....kızımı çok sewiorum ve ne olursa olsun o bnm hep yanında olcm ben güç vercm ufak bi gülümsemesilede oda bana allah hepimizin yardımcısı olsun herkesn bebeğine sağlıklı ömür versin inş..
Merhaba gamze hanim bizim oglumyzda pevli sizinki galiba 7 yasında biz su an gündüz ayakkabısı kullanıyoruz gece ortez kullanıyoruz siz gündüz ayakkabısı kullandinizmibenim giibi pevli bebeğiniz varsatedavi sürecini ayak gelişimini konusmak isterim
Merhaba bnmde oğlum sağ ayak Pev li Suan 5 aylık bizde alcilara 4 günlükken özelde başladık snra bizde güney hocaya devam ediyoruz 3 aydır dennis brown ortezi giyiyor sizede geçmiş olsun Allah hepimize kolaylık versinBen 35 haftalık hamileyim ve bebeğimin pevli doğacağını 11haftalikken öğrendim.. her iki ayağıda ileri derecede içe dönük.başka sıkıntılarımda oldu çok feci bir gebelik yaşadım.. 3hafta sonra doğacak bebeğim ..hacettepe üniversitesinde doç.dr güney yılmaz ile görüştüm onunla başlicaz tedaviye.. sabır lazım güç lazım Rabbim yardım etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?