benimde pevli çocuğum olcakmış mafoldumben ilk duyduğumda yıkılmıştım bugün öğrenmemin 4, günü ama alışmaya başladım üzülmemeye gayret ediorum çünkü onun daha kötü etkilenmesinden korkuorm...aslında kesseler cnm acımaz oda inadına nasıl hareketli beni hayat bağlamak istermişcesine...allah hayırlısı versin artık kesinlikle isyan etmiorum hiç olmasa iidi ama en azından dewasız deiliz.....kızımı çok sewiorum ve ne olursa olsun o bnm hep yanında olcm ben güç vercm ufak bi gülümsemesilede oda bana allah hepimizin yardımcısı olsun herkesn bebeğine sağlıklı ömür versin inş..
arkadaşlar hepinize çok geçmiş olsun,
benim de kızımda ortaya çıkan kalçada gelişim geriliği teşhisi ile Bora Göksan hocayla tanışmıştık.
kızım şu an iyi ancak yakın zamanda Bora Hoca nın mesleği bıraktığını duyduk. artık hasta bakmayacakmış abd ye taşınıyormuş. bu kadar iyi bir hocanın ülkemizden ayrılması çok acı.
herkese acil şifalar dilerim...
Arkadaşlar bence bu duruma üzülecek bir şey yok.Benim anne tarafımdan gelen genlerde bu hastalık var.Siz söyleyene kadar adını bile bilmiyordum.Hafif seviyede bende de vardı 30 yaşındayım şu an ve hiçbir tedavi uygulanmamış bana ve ben kendim farkına vardığımda yürümeme dikkat ederek düzelttim ayaklarımı.Dayımın kızında da vardı doğduğunda hep içe basıyordu o da düzeldi.Ailedeki en kötü durum büyük dayımın oğlunda ortaya çıktı.Doğduğunda nerdeyse bilek eklemine basacak şekildeymiş ayakları.Ameliyat oldu henüz bebekken.Şu an 20 yaşında boluda tıp okuyor.Ayrıca futbol takımında ve profesyonel liglerden teklifler aldı.Hiç bir sorunu yok şu an aksine çok tatlı başarılı bir çocuk.Tedavisi olan hastalıklar için üzmeyin kendinizi...
canım bu senın bildiğin kadar kolay bi rahatsızlık değil heleki içe basma sorunu hiç değil ayak kemiğinin içe dogru donuk olma durumu ve ozellikle yabancı sitelere bakarsın ihmal edilip tedavi yapılmamıs yada ayrıda bırakılmıs ve suan ileri yaslarda olan kişilerin yurumeyi bırak ayakta zor durduklarını gorebilirsin bu oyle kendi yurumenı duzelterek gecen bir hastalık değil senin sandıgın gibi içe dogru basmada değilji zaten tedavi yapılmasze eger yurumeği bırak ayakta durmak bile sorun ve bu tedavinin ne kadar zor ve yıpratıcı oldugunu bilemezsin defalarca alcıya alınan ayaklar daha sonra ozel yapım ayakkabılar cok zor yanı benım oğlum 3 gunlukken baslandı tedavıye ve ınan benım o zamanki duygularımı bilemezsin hastalık içe basma değil pesekino varus neetten bakabilrisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?