- 24 Temmuz 2024
- 168
- 93
- 13
- 23
- Konu Sahibi Yorguncicekpcoslu
Benim gibi pcosa yenilip anne olamayanlar.. Gelin dertleşelim.. Pcos benim içimden geçti. Hayallerimi aldı. Anne olamadım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah yardımcınız olsun , ne olmaz diyenlerin çocuğu oldu ümidi kesip böyle konuşmayın yer gök dua üstüne dualarıma katacağım siziSenelerdir bir kere düzgün adet olmadım. Kilo sivilce tüy, normal bir kadın gibi hissedemedim. En sevdiğim şey anne olmaktı onu bile aldı benden. Pcostan nefret ediyorum. Benim hayallerimi çaldı.
Ben de pcosum kilo , kıllanma adet düzensizliği herşey var ve gerçekten zor sabrediyorum... Ne yapsam olmuyor ama azimle devam edip beklemekten başka çare de yok biz yorgun savaşçılarız maalesefBenim gibi pcosa yenilip anne olamayanlar.. Gelin dertleşelim.. Pcos benim içimden geçti. Hayallerimi aldı. Anne olamadım.
Olur mu öyle şey öncelikle siz bu düşüncelerden konuşma tarzından kurtulmaya kafanızı rahatlatmaya çalışın lütfen hormonlarınızı dahi etkiliyor bu düşüncelerLütfen dua edin. Bende ediyorum ama kabul olmuyor pcoslu olduğum için. Pcoslu olmasaydım belki duam kabul olurdu. Pcos din düşmanı demekki. Benim yumurtalarım esir etti kendine.
Bu cümleler sıkıntılı Allahı kızdırmayın bu bi imtihan güzel düşünceyle dua edin lütfen bu kelimeler çok sıkıntılLütfen dua edin. Bende ediyorum ama kabul olmuyor pcoslu olduğum için. Pcoslu olmasaydım belki duam kabul olurdu. Pcos din düşmanı demekki. Benim yumurtalarım esir etti kendine.
merhabalar cevap verirseniz çoook sevinirim. Bemim fsh: 6 mIU/mL çıktı. Lh değerim ise 3,7 mIU/mL çıktı. DHEA SO4 değerim ise 282,62 µg/dL çıktı.Total testesteron 28,34 ng/dL çıktı Normal mi?Lütfen dua edin. Bende ediyorum ama kabul olmuyor pcoslu olduğum için. Pcoslu olmasaydım belki duam kabul olurdu. Pcos din düşmanı demekki. Benim yumurtalarım esir etti kendine.
merhabalar cevap verirseniz çoook sevinirim. Bemim fsh: 6 mIU/mL çıktı. Lh değerim ise 3,7 mIU/mL çıktı. DHEA SO4 değerim ise 282,62 µg/dL çıktı.Total testesteron 28,34 ng/dL çıktı Normal mi?Kac yasindasiniz belki daha hicbisey bitmemistir oyle demeyin