• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BENİM GİBİ PCOSA YENİLİP ANNE OLAMAYANLAR

Senelerdir bir kere düzgün adet olmadım. Kilo sivilce tüy, normal bir kadın gibi hissedemedim. En sevdiğim şey anne olmaktı onu bile aldı benden. Pcostan nefret ediyorum. Benim hayallerimi çaldı.

Senelerdir bir kere düzgün adet olmadım. Kilo sivilce tüy, normal bir kadın gibi hissedemedim. En sevdiğim şey anne olmaktı onu bile aldı benden. Pcostan nefret ediyorum. Benim hayallerimi çaldı.
Allah yardımcınız olsun , ne olmaz diyenlerin çocuğu oldu ümidi kesip böyle konuşmayın yer gök dua üstüne dualarıma katacağım sizi🙏🏻🫶🏻

Lütfen dua edin. Bende ediyorum ama kabul olmuyor pcoslu olduğum için. Pcoslu olmasaydım belki duam kabul olurdu. Pcos din düşmanı demekki. Benim yumurtalarım esir etti kendine.

Benim gibi pcosa yenilip anne olamayanlar.. Gelin dertleşelim.. Pcos benim içimden geçti. Hayallerimi aldı. Anne olamadım.
Ben de pcosum kilo , kıllanma adet düzensizliği herşey var ve gerçekten zor sabrediyorum... Ne yapsam olmuyor ama azimle devam edip beklemekten başka çare de yok biz yorgun savaşçılarız maalesef

Lütfen dua edin. Bende ediyorum ama kabul olmuyor pcoslu olduğum için. Pcoslu olmasaydım belki duam kabul olurdu. Pcos din düşmanı demekki. Benim yumurtalarım esir etti kendine.
Olur mu öyle şey öncelikle siz bu düşüncelerden konuşma tarzından kurtulmaya kafanızı rahatlatmaya çalışın lütfen hormonlarınızı dahi etkiliyor bu düşünceler

Bu cümleler sıkıntılı Allahı kızdırmayın bu bi imtihan güzel düşünceyle dua edin lütfen bu kelimeler çok sıkıntıl

merhabalar cevap verirseniz çoook sevinirim. Bemim fsh: 6 mIU/mL çıktı. Lh değerim ise 3,7 mIU/mL çıktı. DHEA SO4 değerim ise 282,62 µg/dL çıktı.Total testesteron 28,34 ng/dL çıktı Normal mi?

Kac yasindasiniz belki daha hicbisey bitmemistir oyle demeyin🥹🤲🏻
merhabalar cevap verirseniz çoook sevinirim. Bemim fsh: 6 mIU/mL çıktı. Lh değerim ise 3,7 mIU/mL çıktı. DHEA SO4 değerim ise 282,62 µg/dL çıktı.Total testesteron 28,34 ng/dL çıktı Normal mi?

İse once guzel bi diyetisyenle baslayin isyan etmenin kimseye faydasi yok canim doktora git hormonlarina baktir tedavini ol. Niye olmasin kac kisi zayiflayip beslenmesine dikkat edip hamile kaliyor bunalip isyan etme kendine zarar gerçekten kendini düşün ve yapma hem gunah hem de kendini cok yipratirsin😥

Back