Benim gibi olan varmı??

Gullu6511

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2021
5
0
1
23
Merhabalar arkadaslar Ne yapacağımı bilemedim ve sormak istedim size. Adetim cok düzensiz ilaçla adet görüyordum bu ay kullanmadım deneme amaçlı düzeldimi diye adetim 4 gün geçti adet olacakmış gibi ağrılarım var hem sağda hem, solda batmalar oluyor girip girip çıkıyor ağrı. Sürekli bakıyorum ama yok gelmemiş adetim. Adet günüme yakın 3-4 gün miğde bulantım oldu hafif hafif. Hiç böyle olmazdıı ağrı olurdu sonra adetim gelirdi acaba hamile olabilir miyim??? Benim gibi yaşayıp hamile olduğunu öğrenen varmı lütfen dua, edin

Merhaba cnm benim oyle oldu hamileyim reglime 3 gun kala idrar testinde cikti dr kan verdim ordada cikti bi test yap icin rahat eder

Adetin düzensizse 4 gün geçtiğini nasıl anladın canım? Bunlar yumurtlama sırasında da olabiliyor ilacı bıraktığın için anca yumurtlama olmuş olabilir. Ovulasyon testi yapıyor musun? İçin rahat etmesi için gebelik testi yap istersen...

Bi uygulamadan takip, ediyorum döngümü. İlaçlar kullandığım içinde biliyorum sayılır çünkü ilaç sayesinde gününde oluyordum bu ay kullanmadım. Bi kaç, gün daha bekleyip sonra test yapmak istiyorum aslında

İlacı bıraktığın anda değişiyor canım bende de adet düzensizliği var da o yüzden biliyorum malesef... İlaçlar günü kurtarıyor bıraktığında yine vücudunla başbaşa kalıyorsun. Hatta daha kötü oluyor. Beslenme çok önemli. Şimdi diyeceksin ki ne biçim beslenen insanlar var zamanında oluyor. Onlar şanslı kesim benim bi arkadaşım ailecek aburcuburla besleniyor resmen ben onun gibi beslensem kimbilir neler olacak ama onun adeti tıkırında... Benim kilom falan yok yıllarca ondan zayıftım daha da düzgün besleniyorum ona rağmen böyle. Bu aralar tam tahıllı ekmek çiğ ceviz badem yiyorum düzenli az ve sağlıklı besleniyorum tatlıyı da mümkün olduğunca yemiyorum gynositol içiyorum leslie yapıyorum ve sonunda geçen ay ilk kez 34 günde kendiliğinden adet oldum. Normalde 40-45 günde olursam iyi... Hatta bi ara 80 gün 60 gün falan olmuştu soğan kürü yaptım anca 40lara düştü. (herkeste iyi etki yaratmayabiliyormuş bende pko var risk aldım çok şükür işe yaradı) hatta 3 ay yaptıktan sonra gebelik de olmuştu ama malesef kalbi durdu... Şimdi tekrar istiyoruz bakalım inşallah isteyen herkes bebişine kavuşsun canım

Yazdıklarınızda kendimi okudum sanki şuan bende, o durumdayım bende de PKO var doktorum zayıfla dedi 1,aydır diyet yapıyorum şükür 7 kiloya yakın verdim ama adetim düzelmedi herşeyin hayırlsıı olur inşallah allah hepimize sağlıklı bebişler versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…