• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim gibi olan var mı?

Doktor ibrahim Saraçoğlu nun tavsiyesilerini arastir. 15 gün soğan kürü sonraki 15 gün tedtere dişli aslanpencesi . iyi gelir inş

Senin de döngün değişiyor galiba :/
Adetinin 3. günü doktora gidip hormon tahlili yaptırmalısın, hormonal bir problem varsa ilaçla falan hallediyorlar.
Ben de gittim ama tekrar gitmeyi düşünüyorum bir dahaki ay..

ben en son temmuz ayında gittim tabi o zaman adet düzenliydi.testler normal çıktı.bir şey yok dediler.en iyisi ben bu aydan sonra gideyim.tam testleri yaptırayım bari.

ben en son temmuz ayında gittim tabi o zaman adet düzenliydi.testler normal çıktı.bir şey yok dediler.en iyisi ben bu aydan sonra gideyim.tam testleri yaptırayım bari.
Aynen tekrar etmekte fayda var, ben de östrojen de çok az bir düşüklük vardı ama doktor hiç bir şey dememişti belki de o yapıyor.
Daha demin dolaptan bir şey almak için sandalyeye çıktım, sonra yere atladım, şimdi tekrar gelmeye başladı , Allahım bu nasıl bir şey ya haha iyice dengem bozuldu

Doktor ibrahim Saraçoğlu nun tavsiyesilerini arastir. 15 gün soğan kürü sonraki 15 gün tedtere dişli aslanpencesi . iyi gelir inş
okudum bunları evet öok faydalı olduğu yazıyor bir dahaki ay doktor kontrolüne gittikten sonra başlamayı düşünüyorum, çok teşekkürler..

Back