Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Senin de döngün değişiyor galiba :/ Adetinin 3. günü doktora gidip hormon tahlili yaptırmalısın, hormonal bir problem varsa ilaçla falan hallediyorlar. Ben de gittim ama tekrar gitmeyi düşünüyorum bir dahaki ay..
ben en son temmuz ayında gittim tabi o zaman adet düzenliydi.testler normal çıktı.bir şey yok dediler.en iyisi ben bu aydan sonra gideyim.tam testleri yaptırayım bari.
ben en son temmuz ayında gittim tabi o zaman adet düzenliydi.testler normal çıktı.bir şey yok dediler.en iyisi ben bu aydan sonra gideyim.tam testleri yaptırayım bari.
Aynen tekrar etmekte fayda var, ben de östrojen de çok az bir düşüklük vardı ama doktor hiç bir şey dememişti belki de o yapıyor. Daha demin dolaptan bir şey almak için sandalyeye çıktım, sonra yere atladım, şimdi tekrar gelmeye başladı , Allahım bu nasıl bir şey ya haha iyice dengem bozuldu
doğum kontrol hapı kullnıyormusunuz?bende de aynı sorun var 6 aydır doğum kontrol hapı kullnıyorum.dr bunun sebebp olduğunu söyledi.başka bir sorun görmedi.
doğum kontrol hapı kullnıyormusunuz?bende de aynı sorun var 6 aydır doğum kontrol hapı kullnıyorum.dr bunun sebebp olduğunu söyledi.başka bir sorun görmedi.