- 27 Mart 2025
- 3
- 1
- 1
- 25
- Konu Sahibi mutluol123
Arkadaşlar merhaba şimdi anlatacaklarım artık psikolojimi bozmuş durumda normal yaşayamıyorum resmen anksiyete mi kaygı bozukluğumu yoksa gerçekten bir hastalık mı bilmiyorum iki yıl önce bir kalp çarpıntısıyla doktora gitmiştim ara ara yine muayene oluyorum ama kalple ilgili bir sıkıntı olmadığını söylediler ekstrasistol diye bir rahatsızlık varmış böyle kalbin sanki saniyelik duruyor muş gibi bir his onun harici panik olmuşsun sen dedi bunu böyle atlattık ama artık şöyle bir şey başladı nerem ağrırsa sanki kalp krizi geçireceğim gibi düşünüyorum mesela sol koluma bir ağrı vuruyor hemen kalp krizi mi geçiriyorum ya da göğsüme bir ağrı giriyor kalp krizi mi geçiriyorum ve bu artık hergün oluyor bir ağrı olduğu an hemen araştırmaya geçiyorum kafamda senaryo kuruyorum öyle bir şey olmadığını biliyorum ama gel de bunu beynimin içindeki salağa anlat bebeğim de var yanlızken birşey olursa naparım diye düşünüp duruyorum düşündükçe daha da kötü oluyorum içim bir tuhaf olmaya başlıyor Allah aşkına böyle bir durum yaşayan var mı ne olur bana yardımcı olun