- 16 Şubat 2024
- 69
- -175
- 1
Öncelikle merhaba 7 yıldır cebelleştiğim toksik ilişkim var bir çok kez ayrıl barış sayamayacağım kadar imam nikahıyla 7 yıldır evliyiz güvenmediğim için hiç resmi nikah kıymayı düşünmedim ta ki hamile kalana kadar sebepsiz 7 yıl gebe kalamadım ama şuan çok şükür gebeyim bunun hayatımıza iyi geleceğini düşünürken kalp atışını tek başıma dinlemeye gittiğimde anladım ki her şey aynı. Resmi nikah yapmak içimden gelmiyor ama gebeyim de ne yapacağım bilmiyorum. Hiç iyi anlaşamıyoruz 7 yıl nasıl kaldın diyenlere alışmıştık evim düzenim vardı. Ailevi problemlerim vardı. Hiçbir yere ait hissedemedim sanki evim barkım yokmuş gibi… bana iyi davranmıyor çok ilgisiz aşırı yani bu durumu yaşayanlar anlar ne demek istediğimi. Ayrıca bir işi yok içeriye girdi 7 ay tek başıma bekledim yine neyse dedim şimdi bedavaya denetim de çalışıyor henüz para kazanamıyor. Geçim sıkıntısı da cabası. Çocuk olunca ne olacak nasıl eksikleri alacağız hiç böyle hayal etmemiştim kendisi 29 yaşında ama belki 10 yaşında ki çocuk ondan akıllıdır. Babam nikah kıyma 10 çocuğunda olsa ben razıyım gel diyor bırak gel. Ne yapacağım bilmiyorum. Bir kadın ne kadar değersiz hissedebilirse o kadar değersiz hissediyorum ve çocuğuma da iyi bir baba olamayacak biliyorum. 2 gün sonra aile evine yani şehir değiştirip kafa dinleyeceğim dönmemeyi düşünüyorum ne yapmam lazım çıkamıyorum yıllardır bu dipsiz kuyu sanki beni içine çekiyor.