Yani basta vardi belirti ama simdi hic bir belirti yok yani .. bence Doktorunuzi arayin danisin eger gerek görürse sizi zaten cagirir .. tabi her hamile ayni olacak degil ama Siz belirti varken birden yok oldu diyorsunuz bunu doktora danismak lazim7+4 haftalık hamileyim. İlk başta göğüs ağrısı, kasık ağrısı, kasıkta batma, akıntı oluyordu ama artık yok. Salı günü bulantım ve kusmam vardı. Ama artık hiç bir belirtim yok. Gün içinde 1 kere bazen hiç hafif kasık ağrım oluyor. Çok şükür kanamam yada şiddetli ağrım yok. Annemde çok belirti olmuş. Kayınvalideme sordum. Benimle hiç belirtim yoktu. Aşerme ve tiksinti bile olmadı dedi.
Allah korusun bir sıkıntı mı var diye düşünmeye başladım. Doktor kontrolüm haftaya. Benim gibi olan var mı?
İster istemez düşünüyorum. İnşallah şanslı hamilelerdenimdirAnnem kaynanam ablam kusmaktan bi hal gecirmişler gebeliklerini yatmıslar vs vs bende yok hic bişey olmadıda
Belki bir sonraki gebeliginizde cok yogun bi sekilde olucak onuda bilemezsiniz
Her bebegin gelişi farklı oluyor kendinize stres yaratmayın tadını cıkarın derim
Soracağım mutlaka zaten. Ama hiç bir belirtim çok yoğun, sıkıntılı olmadı. Kısa kısa sürdüYani basta vardi belirti ama simdi hic bir belirti yok yani .. bence Doktorunuzi arayin danisin eger gerek görürse sizi zaten cagirir .. tabi her hamile ayni olacak degil ama Siz belirti varken birden yok oldu diyorsunuz bunu doktora danismak lazim
İnşallah :)İster istemez düşünüyorum. İnşallah şanslı hamilelerdenimdir
Benimde goguslerim baslarda cok agriyordu 7.haftaya dogru yok olmaya basladi suan 9 haftaligim goguslerim falan hic agrimiyor p.tesi gordum bebeklerimi gayet iyiler ben bi de ikizlere hamileyim her sey 2 kati olur diyolardi masallah bende olmadi nazar degmesin mide bulantim zaten olmamisti hala da yok kasık agrisi gecmesi normal kuşkun varsa git bi içini rahatlat bence7+4 haftalık hamileyim. İlk başta göğüs ağrısı, kasık ağrısı, kasıkta batma, akıntı oluyordu ama artık yok. Salı günü bulantım ve kusmam vardı. Ama artık hiç bir belirtim yok. Gün içinde 1 kere bazen hiç hafif kasık ağrım oluyor. Çok şükür kanamam yada şiddetli ağrım yok. Annemde çok belirti olmuş. Kayınvalideme sordum. Benimle hiç belirtim yoktu. Aşerme ve tiksinti bile olmadı dedi.
Allah korusun bir sıkıntı mı var diye düşünmeye başladım. Doktor kontrolüm haftaya. Benim gibi olan var mı?
O zaman normaldir diye düsünüyorum icinizo ferah tutun Rabbim korusun meleklerimiziSoracağım mutlaka zaten. Ama hiç bir belirtim çok yoğun, sıkıntılı olmadı. Kısa kısa sürdü
Maşallah sizede. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Soracağım da. Benim gibi yaşayanlarda var o zamanBenimde goguslerim baslarda cok agriyordu 7.haftaya dogru yok olmaya basladi suan 9 haftaligim goguslerim falan hic agrimiyor p.tesi gordum bebeklerimi gayet iyiler ben bi de ikizlere hamileyim her sey 2 kati olur diyolardi masallah bende olmadi nazar degmesin mide bulantim zaten olmamisti hala da yok kasık agrisi gecmesi normal kuşkun varsa git bi içini rahatlat bence
İnşallah. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.O zaman normaldir diye düsünüyorum icinizo ferah tutun Rabbim korusun meleklerimizi
Bende 13 haftalik hamileyim ve belirtilerim aynen devam ediyor sansli sayin kendinizi
Ben yemek yiyemiyorum su icemiyorum ama ne tuhafliktir ki ac da kalamiyorum bi tiksinti bi bulanti felaket ..
Amin InsAllah Sizde saglikla alin InsAllah Bebeginizi kucaginizaİnşallah. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Bende gogus agrim gecince korkmustum gidip gorunce oh dedim insallah sıkıntısız atlatiriz bu donemleri endiselenme hormonlar dalgalaniyor surekliMaşallah sizede. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Soracağım da. Benim gibi yaşayanlarda var o zaman
İnşallahAmin InsAllah Sizde saglikla alin InsAllah Bebeginizi kucaginiza
İnşallah benimde bir sıkıntı yoktur.Bende gogus agrim gecince korkmustum gidip gorunce oh dedim insallah sıkıntısız atlatiriz bu donemleri endiselenme hormonlar dalgalaniyor surekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?