Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Benim gibi odasında pek yeri olmayanlar ne yaptınız yada ne yapacaksınız?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

1azuyus

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2011
145
2
118
Manisa
Kızlar 4 aya düğünümüz var mobilya işine girmedik evimiz hazır ama tadilatta şuan.. fakat salonum öle aham aham büyük değil koltuk takımı ile yemek odası takımı sığdıracağım..masa istiyorum küçük olup büyüyen mi olur nasıl olursa olsun ama o masa olsun :D oradada oturulup kalkılsın istiyorum benim gibi odasında pek yeri olmayanlar ne yaptınız yada ne yapacaksınız? lütfen fikirlerimizi paylaşalım

canım bende aynı senin durumundayım. 4 ay sonra düğün var ve ev tadilat,temizlik aşamasında. salonun çok küçük ve salonda oturup kalkmayı planlıyorum. gurbette olduğumuz için gelen yatıya kalcak o yüzden yatak olabilen kanepe takımları tercih etcem. o da şu şelilde olcak 2 tane tekli, 2 tane 3 lü düşünüyoum. masamı kare fakat açılanlardan düşünüyorum.vitrin almıcam küçük bi gümüşlük ve aynalı büfe istiyorum. bu şekilde bile sığarmıyım meçhul :(

canım bende aynı senin durumundayım. 4 ay sonra düğün var ve ev tadilat,temizlik aşamasında. salonun çok küçük ve salonda oturup kalkmayı planlıyorum. gurbette olduğumuz için gelen yatıya kalcak o yüzden yatak olabilen kanepe takımları tercih etcem. o da şu şelilde olcak 2 tane tekli, 2 tane 3 lü düşünüyoum. masamı kare fakat açılanlardan düşünüyorum.vitrin almıcam küçük bi gümüşlük ve aynalı büfe istiyorum. bu şekilde bile sığarmıyım meçhul :(

aynen aynen bende gurbete gideceğim gelen kalabilsin ev 2+1 orasıda kullanılacak ben küçük odayı oturma odası yapmayı düşünüyrum salonda misafir geldikçe açılsın. nişanlımın ailesi kalabalık zaten aile apartmanı her akşam birindeler yani misafir gelcektee açcam die bi durum söz konusu değil.. nerde kullanışlı biişi var onu almak istiyorum fuzuli bişi olmasın ama tek istediğim yemek masası açılanlardan vitrin değilde konsol tarzı bişi olabilir küçük çapta aynalı falan ama o odaya bunların hepsi sığarmı bilemicemmmm :(

canım benim öncelikle belirtiyim hepsi netten alıntı :1:
geçen ay evlenen arkadaşımın evi çok küçüktü 1+1 eve sahip ama olabildiğince doğru esyalar alarak evini o kadar büyük göstermiş ki bayıldımmm sana örneklerle fikir vermeye çalışıcağım
$2010-01-09_180031_beyaz_yemek_odasi.webp
öncelikle yemek masasını bi tarafı banklı seçmiş duvara dayamış diğer sandalyeler arkada kalmış bu şekilde yemek masasınn olduğu taraf çok ferah olmuş tam bankın üstünede büyük bi boğaz manzarası olan tablo koymuş bayıldımmm:34
$192Atolye-E-Koltuk3383.webp
koltuğın kesinlikle L olmalı bu arkadaşımda öle yapp cam kenarına koltuğunu koymuş fakat küçük L diil biraz daha büyük seçmiş
Eki Görüntüle 353149
tam karşısınada raflardan oluşan tv ünitesi yaratmış kendine kitaplar cd ler o kadar fazla şey sığdırmış ki hem evinde ayrı yere gerek kalmamış hemde ev çok düzenli durmuştu...:16:
kırmızı siyah ve beyaz kombinler yaparak evi ferahlatmıştı...

umarım yardımcı olmuşumdur:42:

geçen ay evlenen arkadaşımın evi çok küçüktü 1+1 eve sahip ama olabildiğince doğru esyalar alarak evini o kadar büyük göstermiş ki bayıldımmm sana örneklerle fikir vermeye çalışıcağım
Eki Görüntüle 353147
öncelikle yemek masasını bi tarafı banklı seçmiş duvara dayamış diğer sandalyeler arkada kalmış bu şekilde yemek masasınn olduğu taraf çok ferah olmuş tam bankın üstünede büyük bi boğaz manzarası olan tablo koymuş bayıldımmm:34
Eki Görüntüle 353148
koltuğın kesinlikle L olmalı bu arkadaşımda öle yapp cam kenarına koltuğunu koymuş fakat küçük L diil biraz daha büyük seçmiş
Eki Görüntüle 353149
tam karşısınada raflardan oluşan tv ünitesi yaratmış kendine kitaplar cd ler o kadar fazla şey sığdırmış ki hem evinde ayrı yere gerek kalmamış hemde ev çok düzenli durmuştu...:16:

Bu eve bayıldım gerçekten çok güzel olmuş.

Eki Görüntüle 353147
Eki Görüntüle 353148
Eki Görüntüle 353149

teşekkürler.. ben köşe takımı düşünmüyorum çünkü gelen giden olacağı için 3lü 2 tane tekli 2 tane olacak tarzda tabiki hantal olmayacak.. yemek odası beğendim güzel banklı olan benimde ilgimi çekti bi yemek masası tv altlığı ve bi konsolla tamamlayacağım
salonumu

Merhaba, öncelikle hayırlı olsun... Aynı durumdayız, benim de evim küçük olacak ve 1+1. Onun için kullanışlı ve çok yer tutmayacak, işime yarayacak eşyalar almak istiyorum. Malum zaten kiracıyız, her eşya her eve olmuyor, hantal şeylerle evi doldurmaya gerek yok diye düşünüyorum. Ben 2 tane çekyat tarzı 2 tane de tekli olan koltuk takımı aldım. Yemek masam açılınca 6 kişilik, kapalıyken 4 kişilik olan masalardan. Yatak odamı da gardolabı boyut olarak küçük ve sürgülü kapılı bir takım seçmeyi düsünüyorum. Umarım güzel, şık ve kullanışlı eşyalarınız olur...

Back
X