Benim gibi kararsız anneler...lütfen yardım

Boni22

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2014
27
1
6
34
İstanbul
Ben 35 yaşındayım 10yaşıda bir oğlum var,ve oğlum son zamanlarda kardeş diye tutturdu aslında bende istiyorum ama yinede tam karar veremiyorum kocam hele hiç itemiyor benim korkularım ise kilo almak gezmeyi seven bir isanım eve bağlanmak falan filan ,ama oğluma çok üzülüyorum tek başına şimdide gelecektede not(özellikle benim gibi düşünüp şimdi ikinci kez anne olanların yorumlarını bekliyorum)

Bende ayni senin gibiydim cnm,gecen yil kasrar verdik esimle ve 2 aylik tatli bir kızim oldu..bende 35 yasindayim ve 5.5 yasinda oglum var.seninki buyumus zaten,sana bir zorlugu yoktur sadece bebisle ilgilencen..bence yasinda iyi mutlaka kardes yap,sonradan pisman olursun..kilolar veriliyor onu dusunme, bende gezmeyi severim,ilk birkac ay cikamiyon sonra bebisle gezilir..heleki bende ikinciyi yapmssam herkes yapar,oglum cok yaramaz,calisiyirum.aileler uzakta,kimsemiuz yok burda..Allah yardim ediyor cnm..

Teşekkür ederim nergiz hn cevabınız için:))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tek çocuk olarak o dönemlerde bende çok ısrarcı olmuştum aileme yaşlarından dolayı düşünmediler bile ama iyi ki yapmamışlar diyorum şuan.maddi durumunuz çokçok iyi değilse ileride zorlanacağınız kesin anladığım kadarıyla sadece eşiniz çalışıyor.ayrıca eşiniz kesinlikle istemezken sırf çocuğunuz istiyor diye bebek yapmak istemek pek mantıklı değil açıkcası.sonuçta ebeveyn olacak olanlar sizsiniz ve eşiniz istemiyormuş. kaldı ki gerçekten tekrar bebek isteseniz o tür korkularınız olmazdı gibime geliyor. umarım hormonlarınıza yenik düşmez tek çocuğunuzuda en iyi şekilde yetiştirirsiniz :)

Ben 30 yaşindayim ve 8 aylik bir oğlum var bende bebeğimin kardeşi olsun istiyorum bikaç yıl gectikten sonra ama gezmeyi seven biri olarak bide o hamilelik döneminide hiç sevmemiştim cok zor geliyor ama birçok tek çocuğu olan teyze ve yengemler var onlara sorduğumda hep pişman olduklarıni keske birtane daha yapsaydık diyorlar..bence varsa eğer siZde yasi buyuk tek cocuklu birine sorun

İmza

Ben anne olan değil abla olan kısmındanım
Yani ben 10 yaşındayken annemlere baskı yapmaya başlamıştım kardeş istiyorum kardeş istiyorum diye
Sonuç aramızda 10 yaş olan bir kız kardeşim var Allah'a şükür
Eğer kardeşim olmasaydı çok eksik hissederim kendimi o benim herşeyim kardeşim canım kızım ömrüm iyi ki var
Eğer annemler beni dinlememiş olsaydı İnan eksikliğini hissederim hatta keşke bir kardeşim daha olsaydı benim bi kızım var Rabbim verirse 3 kardeş olsunlar istiyorum :)

Maalesef hamileliğinin nasıl geçeceğini bilemeyiz şimdiden Ama anı değil geleceği düşünerek karar vermelisin bence, yaş geçtikçe bünye kaldırmıyor diyorlar bebek temposunu, yaş ilerledikçe pişman olabilirsin gençken yapmadığına Ayrıca kişsel fikrim; imkan varsa, çocuk tek bırakılmamalı..

Haklısın ama bende durum hala aynı((

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Buraya birinin mutlu haberini okuyayim diye girmiştim ama haberiniz mutlu sayilmaz. Siz bilirsiniz zor bir karar yasiniz gec değil ama 2. Çocuğu isteyen kişi sadece çocuğunuz, ne siz ne Eşiniz bu konuda istekli değilsiniz. Esinizin ailesi çocuğunuza söylettirmiyordur değil mi boyle bir durum yoktur. Bilemiyorum zor bir karar gerçekten de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…