- 25 Ağustos 2019
- 61.786
- 117.192
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #43.121
HEdiyem olmasa gönderirdimm sanaaAfiyet olsun cooouuu fincana bayıldım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HEdiyem olmasa gönderirdimm sanaaAfiyet olsun cooouuu fincana bayıldım![]()
Vaayy anamm kızzzz seni d e v a olan eski nicki sandimmm ama ben seni tanımıyorumm cidden kusuruma bakma yaaBen anca gelebildimoh afiyet olmuş bile sana çoktann
![]()
Aldım kabul ettim sayHEdiyem olmasa gönderirdimm sanaa![]()
Canımmm nasılsınn dutummAldım kabul ettim sayteşekkür ederim canım düşünmen yeter
İyiyim canım sen nasılsınCanımmm nasılsınn dutumm
Iyiyimm bugun hamur kizartması yedim cok fena oldum 1 saat önce nevarsa çıkardımm beynim başım zonkluyoİyiyim canım sen nasılsın
Hafif şeyler yeseneIyiyimm bugun hamur kizartması yedim cok fena oldum 1 saat önce nevarsa çıkardımm beynim başım zonkluyo![]()
Bugün öyle olduu hep kızartmaHafif şeyler yesenegeçmiş olsun
Hadi bakalım kolay geleBugün öyle olduu hep kızartmadus alsam iyice toparlanacam bebeyi uyutemmm
![]()
Ondan sordum ya yine yanlış mı çağırdınız diyeVaayy anamm kızzzz seni d e v a olan eski nicki sandimmm ama ben seni tanımıyorumm cidden kusuruma bakma yaayanlış olmuşş hep bu
Cookiie nın yüzünden
![]()
Heee ondan şaşırmadın kızzz demekki bende diyorumm nediyi bu hahahahahaOndan sordum ya yine yanlış mı çağırdınız diyearada çağırılıyorum buraya
![]()
Ya teşekkür ederimHeee ondan şaşırmadın kızzz demekki bende diyorumm nediyi bu hahahahaha
Olsunnn artık hep çağırıldığına göre gel sıksık nasılsınn kendini tanıtırmısın![]()
Oo hoş geldinOoo topik hareketli![]()
Nabam be ya aha takılıyom sen nabıyonHoşbuldum canımm
Napıyonuz![]()
Bende napm çay içtim şimdi kaynana bacım oturuyoruzNabam be ya aha takılıyom sen nabıyon![]()
Oooo gözün aydınBende napm çay içtim şimdi kaynana bacım oturuyoruz![]()
Evettt hamişim senden sonra doğurucumm haziranaYa teşekkür ederim24 haftalık hamişim sende hamişsin galiba di mi
bebişim için aslında buralara uğruyorum bende
![]()
E tabisiOooo gözün aydınsende mi kalıyolar