- 18 Kasım 2020
- 20.710
- 49.799
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #11.681
umarımOda yarındır oyle tahmin ediyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
umarımOda yarındır oyle tahmin ediyorum
Kahvemde gitti elhan![]()
Parem gözler ağlamaklı, yürek kederli , beyin yorgun ...ne berbat günler böyle... Şikayet edenleri hiç sevmem mutlaka iyi hissettirecek bir şey vardir derdim ama yok...parem sen nasıl oldun aman bir dokun bin ah işit gibiyim tatlım bakma bana... geçer inşallah biz insanlar nankörüz çok nankör...Sen nasilsin iyimisin
iyi bebeğim sendneNaber cınımmmm![]()
yapta içelimTürk kahvesı sevmem ama bugun bi canım kahve ıcmek istiyor Allah Allah cok ılgınc![]()
Valla benim de aynen gercekten bakTürk kahvesı sevmem ama bugun bi canım kahve ıcmek istiyor Allah Allah cok ılgınc![]()
jou ahahahahah gülme krizine giriyorum çok tatlı
Hadi inşallah...
Aa sende sevmıyordun.Valla benim de aynen gercekten bak![]()
Evi toplayım yaparım minnosiyi bebeğim sendne
yapta içelim![]()
Hadi inşallah...minnoşum.
tamam canım bende eve geçicem ev temziliği ve akşam amcamlara gidiyoruz doluyum yarın yol var belki kesin değilEvi toplayım yaparım minnos
Bende iyiyim canım benimParem gözler ağlamaklı, yürek kederli , beyin yorgun ...ne berbat günler böyle... Şikayet edenleri hiç sevmem mutlaka iyi hissettirecek bir şey vardir derdim ama yok...parem sen nasıl oldun aman bir dokun bin ah işit gibiyim tatlım bakma bana... geçer inşallah biz insanlar nankörüz çok nankör...![]()
Menekşelerin itina ile korunması lazım.
Ne yolu minnoscuktamam canım bende eve geçicem ev temziliği ve akşam amcamlara gidiyoruz doluyum yarın yol var belki kesin değil
İç güveysinden hallicenasılsın ablam