- 18 Kasım 2020
- 20.710
- 49.795
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #11.561
Benimde sag tarafımda bir acı var yanma gibi anlamadım ne yürümemYalan oldu bugün akşama misafirim var![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde sag tarafımda bir acı var yanma gibi anlamadım ne yürümemYalan oldu bugün akşama misafirim var![]()
Uloooo akşama misafirim var diyon ne yüruyüşüüüYürüyüş kuzu
Kuzu korona olmaaaaaBenimde sag tarafımda bir acı var yanma gibi anlamadım ne yürümem
böbrek tarafımda amaKuzu korona olmaaaaa
Benimde ilk belirtim oydu
Amanın dikkat et kurban olayimmmm
Geçmiş olsun bitanem inşallah önemli bir şey değildir ya. Su içme durumun nasıl bol bol içiyorsun dimiböbrek tarafımda ama
İşte yürüyüş yalan oldu diyom bu saatte kadar burada geçti diğer zaman hazırlık yapcan yürüyüş yalan olduUloooo akşama misafirim var diyon ne yüruyüşüüü![]()
Sag tarafım dedigin kol sandımmböbrek tarafımda ama
Heee yürüyüşü çok sevdim yalan oldu misaliiİşte yürüyüş yalan oldu diyom bu saatte kadar burada geçti diğer zaman hazırlık yapcan yürüyüş yalan oldu![]()
Kahve işi yalan oldu acil işim çıktı acelele evrak dagittim bittiCanım onu istedi
Canın istediyse kendin iç alla alla diyorsun demi şuan![]()
evet canım çok içerimGeçmiş olsun bitanem inşallah önemli bir şey değildir ya. Su içme durumun nasıl bol bol içiyorsun dimi
nasıl yaniSag tarafım dedigin kol sandımm
O zaman üşütmüssündürr
Yada yumurtaluklarınn canlanduu![]()
Büyüdü yanii canoonasıl yani
Gözlüğü çıkarr gözlerini göremm
aaaaa ilk defa duydumBüyüdü yanii canoo
Yumurtlamak istiyor gibii düşün![]()
Kız belki hemen çocuk yapmayacakBüyüdü yanii canoo
Yumurtlamak istiyor gibii düşün![]()
Daha neler duyacan dur heleaaaaa ilk defa duydum![]()
Ütü var camasir var, süpürme varEvett canoo
Tamam emmamm iyi uykularr miisss gibi![]()
ahahh inşallah iyi şeyler duyarımDaha neler duyacan dur hele![]()