- 17 Ocak 2020
- 28.130
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.870
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #11.521
Canım onu istediNiye ki![]()

Canın istediyse kendin iç alla alla diyorsun demi şuan

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım onu istediNiye ki![]()
Tobe tobe niye nefessiz kaldin, niye bagirdinAnlatcam şimdi bi nefes alim debağırmaktan ses tellerim yandı
![]()
nicki özel mesajın kapalı açar mısın canımTobe tobe niye nefessiz kaldin, niye bagirdin![]()
Yaf bu minnosa sesimi duyuramaıdm kiTobe tobe niye nefessiz kaldin, niye bagirdin![]()
Gel biz seninle banyoya girelimfakirin havuzu akansuyla olurmu
ısır beniYaf bu minnosa sesimi duyuramaıdm kiısıracam onun her yerini
![]()
bizden gizli miKizzzz özel mesajını accc birşey dicemmm![]()
Ne göstereceğine bağlıKizzzz özel mesajını accc birşey dicemmm![]()
Jakuzimin müziğini araylayamadim onu sorucam İsmail yakadan baş gaza aşkım mi olsun yoksa tarkandan hepsi senin mi onu sorucambizden gizli mi![]()
hepsi senin mi harika olurJakuzimin müziğini araylayamadim onu sorucam İsmail yakadan baş gaza aşkım mi olsun yoksa tarkandan hepsi senin mi onu sorucam![]()
Benide sen ısuurrrr minnoosssssssısır beni![]()
Ne göstereceğine bağlı![]()
Uyyyy neler oluyiiiJakuzimin müziğini araylayamadim onu sorucam İsmail yakadan baş gaza aşkım mi olsun yoksa tarkandan hepsi senin mi onu sorucam![]()
bende görebilir miyim çatlarım yaNe görmek istiyorsan unu![]()
Bidee muzikk duşakabini varmış kahveeeeeeJakuzimin müziğini araylayamadim onu sorucam İsmail yakadan baş gaza aşkım mi olsun yoksa tarkandan hepsi senin mi onu sorucam![]()
kıskanır girer hemenHemen gir araya zaten![]()
![]()
![]()