- 18 Kasım 2020
- 20.710
- 49.800
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
Evet evet unutmadımSağol canım onu pro olduğum gün kırmızı aşkına almıştımne zor olmuştum hatırlarsan
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet evet unutmadımSağol canım onu pro olduğum gün kırmızı aşkına almıştımne zor olmuştum hatırlarsan
![]()
afiiyettt olsyn canım mimarım az sonra içeçeğimİçildimi kahvelerEki Görüntüle 2867231
Sana da afiyet olsun canımiçiafiiyettt olsyn canım mimarım az sonra içeçeğim![]()
teşekkür ederim canımbenimmmmSana da afiyet olsun canımiçi![]()
ben sevmem sarma afiyet olsun bebeğimBitti bitti yarısını aldım geldim eve pişiyor haydi gelin
Göz hakkınızı helal edin bu aradaEki Görüntüle 2867373
birde elma unutmayalımCamili tepsi ✔
Naylon masa✔
Çamaşırlar ✔
Neee kız sevilmezmi ilk defa sevmeyen biriyle karşı karşıyayım inanamıyorumben sevmem sarma afiyet olsun bebeğim![]()
Yaprak sevmiyorum pazı sarması yerim amaNeee kız sevilmezmi ilk defa sevmeyen biriyle karşı karşıyayım inanamıyorum![]()
Kiz bildirimlerimj deldim gectim bulamadim
Pazıyıda severim ama onu yoğurtla. Bunu sade çerez gibi gider gelir atarım ağzımaYaprak sevmiyorum pazı sarması yerim ama![]()
Ben nasl etiketlenmem bu topige amaaKahve sever olarak bir kahve topiği açmak istedim hem sunumlarımızı atalım hemde sohbetimizi edelim
@Catlak-kurabiye @N u r @dut agaciathena @MevsimBahar @Niloyatospikk @ASSOSyal @zorunlunick @MssPARE @Kahve __Kokusu @Kabarmamis kek
Ya napacan etiketi gel dal direkt en sevdigimBen nasl etiketlenmem bu topige amaa![]()
Ben bilmediğim için hepimize açık tospiğim her zaman beklerimBen nasl etiketlenmem bu topige amaa![]()
Yaprakla ağzımda atıhaf oluyor ama pazı çiğnemeden yutPazıyıda severim ama onu yoğurtla. Bunu sade çerez gibi gider gelir atarım ağzıma![]()