Kizlar inaniyor musun bunlara gerçekten ise yarıyor mu. Bana bir ise yaramaz gibi geliyor. Yarıyorsa bende alayim
Şahsen ben ınanıyorım. Ametist tasını cok tavsıye eden ver ruh sağlığı ıcın stres ıcın cok yorum okudum. Bakıyorum dunden beri

Ülke gündemi dizlerde derman bırakmadı.
Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin. Aydınlığa çıkarız inşallah.

Aynen canım bakıyorum kolyelere ama guvenilir yerden almak lazım
Canim alcagin yere karar verdiysen banada atar misin bende alayım o zaman. Ben cok fena dağıldım toplayamıyorum. Dun fiziksel olarak vucudum tepki vermeye başladı, alt dudagimdan ceneme kadar bir uyuşma var vs vs. Korkmaya başladım kendimden

şey ımmm adana galiba kesin değil ama çalışmazsa

aldı abla iyi gidiyor bakalım ne olacak
Çok sevindim gönlünü almasına Hayat çok pahalı kardeşimiz de başa çıkabilmek için daha çok çalışıyor. Sen de hoş gör durumu. İnşallah özlemle geçen günleri telafi edersiniz.

Atarım tabıkı de Hayrolsun nolduda boyle oldun birden

Oy oy mevlanamm

Canlı eline aldın mı gördün mü taşı çok güzeldir mevlana çarşısı var bizim burda çok taş satanlar var burda olsan berabe giderdik alırdık meneksem
Offf ya keşkeeee valla ne guzel olurdu.. Netten bakıyorum suan ben talan ederdik kız ne guzel olurdu

Ben de diycektim ki bi kahve yap da çağır beni pare gıız diycektim, aynı sehirde uzaktan uzağa olmaayor böyle hay guzum MssPARE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…