- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.190
- 248
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #11.701
Menekşelerin itina ile korunması lazım.
Kizlar inaniyor musun bunlara gerçekten ise yarıyor mu. Bana bir ise yaramaz gibi geliyor. Yarıyorsa bende alayimHah! Ametist taşı buldum evet gecende bunu okumustum. Kesınlıkle bu
şey ımmm adana galibaNe yolu minnoscuk
aldı abla iyi gidiyor bakalım ne olacakİç güveysinden halliceCanim yolculuk nereye ? Enişte gönlünü aldı mı?
gerçekten etki bu kolye olarak kullanHah! Ametist taşı buldum evet gecende bunu okumustum. Kesınlıkle bu
Aaa şaşırdım ama sevindim insalah gidersin kavuşursunuzşey ımmm adana galibakesin değil ama çalışmazsa
aldı abla iyi gidiyor bakalım ne olacak
Şahsen ben ınanıyorım. Ametist tasını cok tavsıye eden ver ruh sağlığı ıcın stres ıcın cok yorum okudum. Bakıyorum dunden beriKizlar inaniyor musun bunlara gerçekten ise yarıyor mu. Bana bir ise yaramaz gibi geliyor. Yarıyorsa bende alayim
Aynen canım bakıyorum kolyelere ama guvenilir yerden almak lazımgerçekten etki bu kolye olarak kullan
Ülke gündemi dizlerde derman bırakmadı.Bende iyiyim canım benim
Neyin var elhancim malum olaylar mi yangınlar vb..
Şikâyet kısmına orasi boşver yazacak çok şey varda boşver
Iyi olmaya çalışıyorum asi oldum kolumda ağrı var birazcık öyle bitanem
Canim alcagin yere karar verdiysen banada atar misin bende alayım o zaman. Ben cok fena dağıldım toplayamıyorum. Dun fiziksel olarak vucudum tepki vermeye başladı, alt dudagimdan ceneme kadar bir uyuşma var vs vs. Korkmaya başladım kendimdenAynen canım bakıyorum kolyelere ama guvenilir yerden almak lazım
Çok sevindim gönlünü almasınaşey ımmm adana galibakesin değil ama çalışmazsa
aldı abla iyi gidiyor bakalım ne olacak
Atarım tabıkı de Hayrolsun nolduda boyle oldun birdenCanim alcagin yere karar verdiysen banada atar misin bende alayım o zaman. Ben cok fena dağıldım toplayamıyorum. Dun fiziksel olarak vucudum tepki vermeye başladı, alt dudagimdan ceneme kadar bir uyuşma var vs vs. Korkmaya başladım kendimden
Oy oy mevlanamm
Offf ya keşkeeee valla ne guzel olurdu.. Netten bakıyorum suan ben talan ederdik kız ne guzel olurduOy oy mevlanamm
Canlı eline aldın mı gördün mü taşı çok güzeldir mevlana çarşısı var bizim burda çok taş satanlar var burda olsan berabe giderdik alırdık meneksem
Bide etliekmek yerdik ohh gelsin kilolarOfff ya keşkeeee valla ne guzel olurdu.. Netten bakıyorum suan ben talan ederdik kız ne guzel olurdu
Gel kuzum hani sizin buluşma ne oldu tarih ayarladınız miBen de diycektim ki bi kahve yap da çağır beni pare gıız diycektim, aynı sehirde uzaktan uzağa olmaayor böyle hay guzumMssPARE
Haftaya ayarliyoz inş. Tel. noları aldık birbirimizin.Gel kuzum hani sizin buluşma ne oldu tarih ayarladınız mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?