- 13 Şubat 2021
- 3.937
- 8.953
- 108
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #10.661
Birbirimize değişik şeyler katıyoruz bak ne güzelHaaaa anamm ne değişik şeyler biliyosunuz yavvvv
Var mıymışHaklısın beybiii
Içime doldu dedim varmı burda bi yaramazlukk
Jouuu başıma geleni bilsenHaklısın beybiii
Içime doldu dedim varmı burda bi yaramazlukk
Evettt oda güzel değişik şeyler güzeldiirrr bacııBirbirimize değişik şeyler katıyoruz bak ne güzel
Var mıymış
Kuzzz hele çabuk söyle noldiiiJouuu başıma geleni bilsen
Ohss oldum. 18 yumurtam varKuzzz hele çabuk söyle noldiii
Muahhh muaaahhhMuuuuaaaaaaaahhhhhhhhhh
Adremm hayırlısi olsun ne gibi tedaviler görüyodunki kızz ben hic bilmiyorumOhss oldum. 18 yumurtam var
Ayy kötü kizz iyi olur mu tüp bebekte bile o kadar çıkmıyor. Yumurtalıkların portakal kadar.Adremm hayırlısi olsun ne gibi tedaviler görüyodunki kızz ben hic bilmiyorum
18 yumurta iyimi kötümü
Ahh kuzum beniimm yaaAyy kötü kizz iyi olur mu tüp bebekte bile o kadar çıkmıyor. Yumurtalıkların portakal kadar.
Bekliyorum işte. Konu açtım yazan da olmadı.Ahh kuzum beniimm yaa
Doktor nededi ;(
biz tanıştık mı seninleJouuu başıma geleni bilsen
Ayy tanıştık da ben çok giremiyorum.biz tanıştık mı seninle
ben hatırlamadım amaAyy tanıştık da ben çok giremiyorum.
Bilmem jou ile konuşuyoruz ama burda da çok yazdım aslında. Denk gelmedin demek ki neyse.ben hatırlamadım ama
kız hemen triplenme tanışalım ya işteBilmem jou ile konuşuyoruz ama burda da çok yazdım aslında. Denk gelmedin demek ki neyse.
Ne triplenecem bekız hemen triplenme tanışalım ya işte
heeeeee tamam tamamNe triplenecem behani yazmıştım görümcem yılan diye laf soktu filan hatırlarsın belki
Heh hatırladın şimdi fal bile bakacaktın bana unutulmak koydu doğrusuheeeeee tamam tamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?