- 20 Eylül 2013
- 7.519
- 16.366
- 448
- 41
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #10.601
Afiyet olsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun
teşekkür edeim canımAfiyet olsun![]()
Benim dip bucak temizliğine hep görümcem gelir sadece yatak odama girmez onun dışında herşeyi hallederiz çalışıyor olsam eğer yatak odam hariç temizletirdimSelamlar size sorum olacak
evini görümcene temizletir miydin
Bekar görümcem var alt üstlüyüz
Ayda bi kere evi temizleteceğim
Temizlikçiye vermiyor eşim bari kardeşime yaptırayım dedi
İşten yorgun geliyorum gerektiği kadar yapıyorum yemek Çamaşir bulaşık derlen mahvoluyorum
Kendisi dedi yengem yorgun geliyor eve çok pislenmiş ben temizleyeyim abi dedi aylık 150 TL anlaştik
Cam silme ve tüm odalara temizlenecek ayda bi defa mahsus olmak üzere .
siz olsan ne düşünürsün .![]()
Günaydın canımRörrraaaaaaaayyyyyyydddddddddıııııınnnnnnnnn
@ElhanMinnosprenses @Bal Perisi
BlueBerry4268 @MssPARE @Catlak-kurabiye
ASSOSyal @Kahve __Kokusu @dut agaci @coconatt @zorunlunick @Lavinia_84 @Migim
@Morrmeneksee
![]()
Nazımız geciyo kahvem
Ulee sosyalll sen benim için ayrısınn dime öyleee![]()
Gün aydın günaydın günaydın tatlı bebekRörrraaaaaaaayyyyyyydddddddddıııııınnnnnnnnn
@ElhanMinnosprenses @Bal Perisi
BlueBerry4268 @MssPARE @Catlak-kurabiye
ASSOSyal @Kahve __Kokusu @dut agaci @coconatt @zorunlunick @Lavinia_84 @Migim
@Morrmeneksee
![]()
çalışıyorum canım yıllık izne ayrılıcam 16 agustosta stresli diyelim yoğunluk pek yok dün patron toplantı yaptı yıllık izin tarihleini konuştuk izne ayrılıcam çeyizleri yıkayıp paketlicem eksikleri almaya giderim biraz dinlenirim
benimki gidip salon tutacak canım ekimde olacak kısmetseMinnosprenses canım ne kadar kaldı düğüne
Canlı yayın yapan bi salon olsa keşkebenimki gidip salon tutacak canım ekimde olacak kısmetse
AskuummmGood morning Jou bebeğimm![]()
AblammmÇok tatlı bu hanimlar![]()
![]()
Röraydiiiiiiiin Elçinim![]()
ideo atma imkanım olsa keşke atardım size buran nasıl olur ki bilmemCanlı yayın yapan bi salon olsa keşke![]()
Sarıl bana![]()
![]()
Salonun adını söylersin belki instagram sayfalarında ara ara paylaşım yaparlar,salonlar öyle yapiyo çünkü minnoşideo atma imkanım olsa keşke atardım size buran nasıl olur ki bilmem
aaa tamam canım tutulsun salon söylerim isminiSalonun adını söylersin belki instagram sayfalarında ara ara paylaşım yaparlar,salonlar öyle yapiyo çünkü minnoş![]()