- 25 Ağustos 2019
- 61.336
- 114.944
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #10.141
AbbooovvvvvvvvvvvvvvvBayram bitti regl de bitti ama atın intikamı fena oldu
Sütlüyse olur :))) şu an kafeine ihtiyacım olacak sanırım, beynimin tüm kıvrımlarını yapılan kötü içerik raporlarına yoğunlaştırmam azım
Felç geçiriyom vallahaAbbooovvvvvvvvvvvvvvv
Kuz iyimisunn
Hayattamısınn yürüyebiliyormusunn
Aaa üşeniydunnnn saatler onceee
Ana sayfadan anlaşıldığı üzere yoğunluk var sanırım yineSütlüyse olur :))) şu an kafeine ihtiyacım olacak sanırım, beynimin tüm kıvrımlarını yapılan kötü içerik raporlarına yoğunlaştırmam azım
O zamann en iyisi bi kafein all mune aplaa çok yoğunsunn iyi gelir sanaSütlüyse olur :))) şu an kafeine ihtiyacım olacak sanırım, beynimin tüm kıvrımlarını yapılan kötü içerik raporlarına yoğunlaştırmış lazım
Ben bilmem üşeniyorum dedinnBenim lafimla kuyuya mi inilir ya
Geçerr geçerrr yürüyorsan sıkıntı yok beybiiiiFelç geçiriyom vallahaher bi yanım yara bere . Bugün kv ler gelmesin diye dua ettim o kadar fenalardayım
Yürümede sıkıntı yokGeçerr geçerrr yürüyorsan sıkıntı yok beybiiiisende regl olmayaydınn adamuu delirtmeyeydiinnnn
Adam haklı dağılın beylerrrYürümede sıkıntı yokula insafsız ben ne hayallerle tatile.girdim sende tık yok diye dolandı evin içinde
Benim elimde mi sankiAdam haklı dağılın beylerrr
Terbiyesizz kocaa yavv napıcan elinden birsey gelmezzBenim elimde mi sankibeklenenden erken geldi napim
ShahhahahaTerbiyesizz kocaa yavv napıcan elinden birsey gelmezzçakk birtane kafasınaa
Ohaaaa dutum naptin senFelç geçiriyom vallahaher bi yanım yara bere . Bugün kv ler gelmesin diye dua ettim o kadar fenalardayım
Akşam kahvesiii (yazlıkta bukadar olur)
@ElhanMinnosprenses
Simurgp @Mavera4268 @coconatt bebeklinick ASSOSyal @MssPARE @Migim D u t @Catlak-kurabiye @Bal Perisi @Kahve __Kokusu @Lavinia_84
Birdaha da etiket yapmiyycaammm
Kimse içmiyorr çünküü
Eki Görüntüle 2892537
Viiiiş aneeeyyyyDut pestil oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?