- 18 Kasım 2020
- 20.671
- 49.755
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #9.321
Kuzum bitanem dün iki büyük baş kesildi bugünde bize ait olan
Oooyyyy canimm benimm yaaaaaaaaaKuzum bitanem dün iki büyük baş kesildi bugünde bize ait olan
Yoruldum hemde çok yoruldum bugün de bitse
Bende gözüm havada kaldı jou bir baskın yapsa kurtarsa beni şu durumdan diye bekledim gözüm yollarda kaldı
Hayırlı günler kuzum, bana bayram yok ama bu sıcakta ütüyle uğraşıyorum yandımHanımlar hayırlı günler napiyosunuz ne yoğun bayraminiz oyleeee
ASSOSyal Minnosprenses coconatt MssPARE Jou D u t Elhan BlueBerry4268 Morrmeneksee Catlak-kurabiye
Kolaylıklar dilerim canım.Hayırlı günler kuzum, bana bayram yok ama bu sıcakta ütüyle uğraşıyorum yandım
Sen napıyosun nasılsın
Sağol kuzum., sanada kolay gelsin.Kolaylıklar dilerim canım.
Bende ablam yanımda yirmi gün kaldı tatile gittik ettik ya o yirmi günde çamaşır ütü herşeyi birikmisti ama öyle böyle degil
Yigilinca epey zor olmuştu .
Gerçi acaba biriktirip yapmak mi mantıklı parça parça yapmak mi mantıklı ona da karar veremedim , bazen de parça parça yapmak zor geliyor iki de bı utu mu yapacagim diye.
Bende yemek yapıyorum
Köye geldim tatilin tadını çıkarıyorum sen ne yapıyorsun canımHanımlar hayırlı günler napiyosunuz ne yoğun bayraminiz oyleeee
ASSOSyal Minnosprenses coconatt MssPARE Jou D u t Elhan BlueBerry4268 Morrmeneksee Catlak-kurabiye
Minnoşş iyi bayramlarKöye geldim tatilin tadını çıkarıyorum sen ne yapıyorsun canım
Sorma Canım etlerle uğraşmacaHanımlar hayırlı günler napiyosunuz ne yoğun bayraminiz oyleeee
İyi bayramlar kokoöMinnoşş iyi bayramlar
Naber minnoşumİyi bayramlar kokoö
İyidir senden tatlımNaber minnoşum
Birtanecugum muck napiyonÇok düşündüğün birsey mi var
Zorunlumm napiyimm ya bos durduğumuz yok babam etleri kestiii hep kıyma ettirdi kaynanamla onu uğraştık benimkileride güzel bi ayırdımmHanımlar hayırlı günler napiyosunuz ne yoğun bayraminiz oyleeee
Kızz hele daha yeni mi görüyon beniiiBirtanecugum muck napiyon
Sıcaktır cocom ben klimayı açip oturuyorum .Sağol kuzum., sanada kolay gelsin.
Sıcaktan yanıyor mu orasıda?
Yığılınca çok zor oluyor bir defada o kadar ütü yapsak başka iş yapılmıyor yorgunluktan.
Ben parça parça yapmayı tercih ediyorum genelde. Yani çamaşır yıkanır, kurur, ütülenecekler ütülenir, katlanacaklar katlanır kalkar ortadan.
Birde birikmiş halde ortada beklerken tekrar kirlenmiş olarak hissediyorum yıkamaya kalkıyorum
Allah kabul etsin şekerZorunlumm napiyimm ya bos durduğumuz yok babam etleri kestiii hep kıyma ettirdi kaynanamla onu uğraştık benimkileride güzel bi ayırdımm
Kızz hele daha yeni mi görüyon beniii
Napem kuzumm kaynanamdayım kıymalarla uğraştuk sen ne yapıyon
Zorunlumm napiyimm ya bos durduğumuz yok babam etleri kestiii hep kıyma ettirdi kaynanamla onu uğraştık benimkileride güzel bi ayırdımm
Kızz hele daha yeni mi görüyon beniii
Napem kuzumm kaynanamdayım kıymalarla uğraştuk sen ne yapıyon
Sefan olsun minnoş.Köye geldim tatilin tadını çıkarıyorum sen ne yapıyorsun canım
İyiyim kızçem, oturdum kuaför arıyorum internettenİyidir senden tatlım
Klimada çok zararlı ama oda olmasa halimiz dumanSıcaktır cocom ben klimayı açip oturuyorum .
Balkona filan çıkmadım hava ne durumda bilmiyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?