Kahvemi bırakmaya geldim IMG_20210721_124602.jpg

MssPARE MssPARE pareemmmmmmm nerdesinnn :KK43:
Sesin soluğun çıkmadıı pııçak hazırladım bekledim dün 🤕🤕
Kuzum bitanem dün iki büyük baş kesildi bugünde bize ait olan
Yoruldum hemde çok yoruldum bugün de bitse

Bende gözüm havada kaldı jou bir baskın yapsa kurtarsa beni şu durumdan diye bekledim gözüm yollarda kaldı :KK70::KK70:

Kuzum bitanem dün iki büyük baş kesildi bugünde bize ait olan
Yoruldum hemde çok yoruldum bugün de bitse

Bende gözüm havada kaldı jou bir baskın yapsa kurtarsa beni şu durumdan diye bekledim gözüm yollarda kaldı :KK70::KK70:
Oooyyyy canimm benimm yaaaaaaaaa
Yollayacaktumm o pıçağuuu yoruldu benim parem yavvv

Hayırlı günler kuzum, bana bayram yok ama bu sıcakta ütüyle uğraşıyorum yandım 🥴
Sen napıyosun nasılsın
Kolaylıklar dilerim canım.
Bende ablam yanımda yirmi gün kaldı tatile gittik ettik ya o yirmi günde çamaşır ütü herşeyi birikmisti ama öyle böyle degil
Yigilinca epey zor olmuştu .

Gerçi acaba biriktirip yapmak mi mantıklı parça parça yapmak mi mantıklı ona da karar veremedim , bazen de parça parça yapmak zor geliyor iki de bı utu mu yapacagim diye.

Bende yemek yapıyorum 🤷

Kolaylıklar dilerim canım.
Bende ablam yanımda yirmi gün kaldı tatile gittik ettik ya o yirmi günde çamaşır ütü herşeyi birikmisti ama öyle böyle degil
Yigilinca epey zor olmuştu .

Gerçi acaba biriktirip yapmak mi mantıklı parça parça yapmak mi mantıklı ona da karar veremedim , bazen de parça parça yapmak zor geliyor iki de bı utu mu yapacagim diye.

Bende yemek yapıyorum 🤷
Sağol kuzum., sanada kolay gelsin.
Sıcaktan yanıyor mu orasıda?

Yığılınca çok zor oluyor bir defada o kadar ütü yapsak başka iş yapılmıyor yorgunluktan.

Ben parça parça yapmayı tercih ediyorum genelde. Yani çamaşır yıkanır, kurur, ütülenecekler ütülenir, katlanacaklar katlanır kalkar ortadan.
Birde birikmiş halde ortada beklerken tekrar kirlenmiş olarak hissediyorum yıkamaya kalkıyorum😂😂

Zorunlumm napiyimm ya bos durduğumuz yok babam etleri kestiii hep kıyma ettirdi kaynanamla onu uğraştık benimkileride güzel bi ayırdımm

Birtanecugum muck napiyon
Kızz hele daha yeni mi görüyon beniii 😒
Napem kuzumm kaynanamdayım kıymalarla uğraştuk sen ne yapıyon🤩

Sağol kuzum., sanada kolay gelsin.
Sıcaktan yanıyor mu orasıda?

Yığılınca çok zor oluyor bir defada o kadar ütü yapsak başka iş yapılmıyor yorgunluktan.

Ben parça parça yapmayı tercih ediyorum genelde. Yani çamaşır yıkanır, kurur, ütülenecekler ütülenir, katlanacaklar katlanır kalkar ortadan.
Birde birikmiş halde ortada beklerken tekrar kirlenmiş olarak hissediyorum yıkamaya kalkıyorum😂😂
Sıcaktır cocom ben klimayı açip oturuyorum .
Balkona filan çıkmadım hava ne durumda bilmiyorum .

Zorunlumm napiyimm ya bos durduğumuz yok babam etleri kestiii hep kıyma ettirdi kaynanamla onu uğraştık benimkileride güzel bi ayırdımm

Allah kabul etsin şeker

Napiyim bdv okuyorum. Resim yapıyoruz kuzuyla. Karanfil cizecegim. Onu boyayacak. Arada da buraya bakıyorum.😇😇😇

Back