- 3 Haziran 2015
- 36.928
- 118.983
- 598
- 35
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #9.181
Bende bugun kinsunu okuyorum yarıdayım daha iki gün önce başladımKitap da okuyamiyom zaten
Yaaa bende canan tan piraya ye başladım 20 sayfa okuyabildimBende bugun kinsunu okuyorum yarıdayım daha iki gün önce başladım
Piraye miYaaa bende canan tan piraya ye başladım 20 sayfa okuyabildim
Hepsi biranda basıl geldi böyle perişan oldunn dutummmmmCanımmmnapim herif de evde hava da sıcak ölüyom bi de adet oldum karnım belim berbat
He yav ölüyom heçHepsi biranda basıl geldi böyle perişan oldunn dutummmmmsen oldu hele ben hala olamadımm
Bende sıcqk basma var hepp hamilemiyim ulaHe yav ölüyom heç
Gerçekten hava sicakBende sıcqk basma var hepp hamilemiyim ulagerçi test yaptım bi b.k çıkmadı
Oyy gurbaneyyBende sıcqk basma var hepp hamilemiyim ulagerçi test yaptım bi b.k çıkmadı
küpe bile takamıyor insan bu sıcaktaOyy gurbaneyykız hava çok kötü ben ilk defa bu sene yüzüklerimr kadar çıkardım. Heriflw yürüyüşe çıktık ayağım 38 normalde . Nasıl şişti anlatamam bi sandalet aldım 40 nömiro
AbooovvvvvvvvvOyy gurbaneyykız hava çok kötü ben ilk defa bu sene yüzüklerimr kadar çıkardım. Heriflw yürüyüşe çıktık ayağım 38 normalde . Nasıl şişti anlatamam bi sandalet aldım 40 nömiro
Kız yok herifi istemiyom yanımdaküpe bile takamıyor insan bu sıcakta
He vallah hem sıcak hem adetAbooovvvvvvvvv
Işimiz zor bee duttt zorrr
Kadin olmak cok zor
Hahahaha bende öyleyim balon gibi geziyorum ortaluktaHe vallah hem sıcak hem adetben bi şişmişim abooooouuuuuuv . Herife de allah yardım ede
Gece tepükle
Hahahaha bende öyleyim balon gibi geziyorum ortaluktaherüfii boşverr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?