- 3 Haziran 2015
- 36.928
- 118.983
- 598
- 35
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #9.141
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye bana sarılmalı değil.
Niye oynamali
Niye uzak durmalı
Ben yemeye gelirim sen yapa koy beybiEvet var sabah ciğer yiyoruz![]()
Kuzz helee oynayak dedim senle sessizdin bugünn duurrr haböyle öperum senii bakkkNiye bana sarılmalı değil.
Niye oynamali
Niye uzak durmalı
Ne varsa sosyalimde var
Cunkuuuu tereyağ yaptım .Kuzz helee oynayak dedim senle sessizdin bugünn duurrr haböyle öperum senii bakkk
![]()
Oyyy tereyağmı elinden dert görmesin bee zorunlummmmm elelrune sağlıkkmmmCunkuuuu tereyağ yaptım .
Şimdi pide yapiyoz .
Bahçeyle uğraştık sıcak vurmus
Ellerine sağlık kız tereyağlı pide nasıl nefis olur Bafra pidesi olmasın oCunkuuuu tereyağ yaptım .
Şimdi pide yapiyoz .
Bahçeyle uğraştık sıcak vurmus
Sana yok .Oyyy tereyağmı elinden dert görmesin bee zorunlummmmm elelrune sağlıkkmmm![]()
Yok canım öğlen tereyağ yaptım...yayiktaEllerine sağlık kız tereyağlı pide nasıl nefis olur Bafra pidesi olmasın o![]()
Canım çekti şimdiYok canım öğlen tereyağ yaptım...yayikta
Şimdi kıymalı ve yumurtalı pide yapıyoruz tandır da
Anaaaaaaa oynayak desem suç öpsem desem suç ozaman kendimi pıçaklayemmmmmm
Yani tereyagli pide yapmadımEllerine sağlık kız tereyağlı pide nasıl nefis olur Bafra pidesi olmasın o![]()
Bence yarın ki hayvanı bıçakla.Anaaaaaaa oynayak desem suç öpsem desem suç ozaman kendimi pıçaklayemmmmmm
Vay beBence yarın ki hayvanı bıçakla.
Bı bıçak da sen saplaaaa
Bafra pidesi çok yağlı olur bide senin yaptığı taze taze tereyağla sürünce mis gibi pide oluyorYani tereyagli pide yapmadım
Ama pideyi yaptıktan sonra tereyağ sürüyoruz ekmeği kurumasın diye
Onu sayiyoz mu bafradan![]()