- 25 Ağustos 2019
- 61.282
- 114.713
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #8.781
Ayy hemde nasil ısırırız anam yaaaNoldu kuzumm oyy zeytin mi yaramazlık yaptı bakim hemen teyzeleri toplanıp ısırırız onu
3 gündür BAAABBAAAA diyoo
Vuuu paçiii vuralımm totosunuuu önce ana diyrydi bak helee ama anne demek biraz zor kız bebeklerin yaa benim yeğenlerimde ilk önce baba dedi baba yanii deyişi bile kolay zorlanmıyo3 gündür BAAABBAAAA diyooana demeden baba dedi zalımın gızı
AhahahVuuu paçiii vuralımm totosunuuu önce ana diyrydi bak helee ama anne demek biraz zor kız bebeklerin yaa benim yeğenlerimde ilk önce baba dedi baba yanii deyişi bile kolay zorlanmıyo
Afiyet olsun canım ben düğğndeydimAaaaa
nerde benim güzelliklerimmm ❤
Geliinnnnnn kahve içeluummmmmmmm herkes dağulduu heptenn aramıza banlanan biri olunca hepten suskunluk oluyor tadı kaçıyor resmen
@pina pinoşum kalbimizdesin ❤
@zorunlunick zorunlumm kalbimizdesin ❤
@ElhanMinnosprenses @Mavera4268
@coconatt @MssPARED u t @Catlak-kurabiye @Lavinia_84 @ASSOSyal @Migim @Kahve __Kokusu @Bal Perisi
Morrmeneksee
Eki Görüntüle 2889603
Düğğndeydim benHe valla
Ev sahibi neredeMinnosprenses kahveye geliyoruz ev sahibi ortada yok hıh Jou da olmasa şeker kolonya tutup hoşgeldin diyen yok
Göbek attınmı heleeeAfiyet olsun canım ben düğğndeydim
Halay çektim iki tür bütün enerjimi kendi düğünüme saklıcsmGöbek attınmı heleee
Ooooo enişteme söylerum ha oynadığını orda şiissstttHalay çektim iki tür bütün enerjimi kendi düğünüme saklıcsm
Enişten oynak sever çok oynar odaOoooo enişteme söylerum ha oynadığını orda şiisssttt
Aboovvvvv iyi bari şanşlı çıktınnEnişten oynak sever çok oynar oda
Evet bende eşim oynasın isterdim inşallah oynarAboovvvvv iyi bari şanşlı çıktınn
Oynar oynar benimki hiç sevmez normalde oynamakk ama davullarla beni almaya geldiklerinde döktürdüEvet bende eşim oynasın isterdim inşallah oynar
Ay adam romantikOynar oynar benimki hiç sevmez normalde oynamakk ama davullarla beni almaya geldiklerinde döktürdüartık benimsin dedi kulağıma fısıldamıştı
Ay o an nasıl utandımmAy adam romantik
Ahahah benim aklıma gelmezAy o an nasıl utandımm
Eyvah dedim akşamm için aklıma geldii
Aman gelmesinn ben okadar korkmuyodumAhahah benim aklıma gelmez
Hayırlı olsun fındığımAman gelmesinn ben okadar korkmuyodum
Korkulcak birşey yokk
Finduk mu dedun bağaaaHayırlı olsun fındığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?