- 18 Kasım 2020
- 20.670
- 49.754
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #8.701
ahahha şuan tüm kk oradaNamaz topigin den çıktım tam bir de ne göreyim en popüler konu şuanda en üste +18 oyuncakları tövbe tövbe
ahahah ya proluktan mı ki herkes göremiyor mu bunuBende bastırıp Alacam bu pro yu
Ben görmüyorum canım diğer yeşillere sormak lazımahahah ya proluktan mı ki herkes göremiyor mu bunu
Valla bide keyfim yok kızım da hastaKahve uyku yapıyooo beeeee bir işe yaradığı yok
Nerden nereyee kahhhveeeeeeeee dikatt et ulaaaNamaz topigin den çıktım tam bir de ne göreyim en popüler konu şuanda en üste +18 oyuncakları tövbe tövbe
Aayyyy hem ondan geçmiştir dondurmada yiyibce ya dondurma yiyince hemen sıcak su içirinnValla bide keyfim yok kızım da hasta
Dondurma yedibide yegenım de hastaydi ondan da geçti
Aklım fikrim onda
Gözlerimi kapadımNerden nereyee kahhhveeeeeeeee dikatt et ulaaa
geçmiş olsun canum geçici onlar üzülme rabbim dermansız dert vermesinValla bide keyfim yok kızım da hasta
Dondurma yedibide yegenım de hastaydi ondan da geçti
Aklım fikrim onda
Ee ben görüyorummm o ekranda gönderdiği minnoşun bilgisayarda olurr sağdan görünüyorr ama telefonda anasayfada yeni mesajlar yazıyor ona tiklican bakcan ayni seyahahah ya proluktan mı ki herkes göremiyor mu bunu
Ooyşş en güzelü ettünn kahvemmGözlerimi kapadımhemen kahve topigine kactim canimmm merak etme
Hiç benim ekranimda yeni mesajlar diye bir şey yok zil koymuşlar oraya tıklıyorsunuz konuya yorum bildirisi bile gelmiyor etiket yaparsa biri anca zor belaEe ben görüyorummm o ekranda bilgisayarda olurr telefonda anasayfada yeni mesajlar yaziyor ona tiklican bakcan ayni seyKahve __Kokusu
Dimi ama pis ehhh bdvOoyşş en güzelü ettünn kahvemm
Seni dövecem kahveeeeeHiç benim ekranimda yeni mesajlar diye bir şey yok zil koymuşlar oraya tıklıyorsunuz konuya yorum bildirisi bile gelmiyor etiket yaparsa biri anca zor belasize ekstra mi çalışıyor bu kk Minnosprenses la
ahahah konuyu takip edşyor musun bu kahve toipiğini takip et yazarlarsa görürsünHiç benim ekranimda yeni mesajlar diye bir şey yok zil koymuşlar oraya tıklıyorsunuz konuya yorum bildirisi bile gelmiyor etiket yaparsa biri anca zor belasize ekstra mi çalışıyor bu kk Minnosprenses la
Heee onumu diyo gııı ben takip ediyorum hem cay tariflere hem buraya hem dutçuğaahahah konuyu takip edşyor musun bu kahve toipiğini takip et yazarlarsa görürsün
Kız iyice cagal yaptın beni orayı biliyorum gelmiyor bildirim falan işte
bende ediyorum ama bildirip gelirse bakmazsan sonra gelmiyorHeee onumu diyo gııı ben takip ediyorum hem cay tariflere hem buraya hem dutçuğa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?