- 20 Mayıs 2021
- 1.542
- 2.769
- 63
- 24
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #8.601
Çay kahvaltı yapacağım tek başıma sevmesemde yaşamam lazımMavooooo napiyinn
O hic bellii olmazzz daha neler yapıyolarda laviniii bence hiç şaşırmaaaNeler konuş ulmus ben uyuyorken bugün sebze görmek istemiyorum ciddiyim çok fena oldum okudum yarım bırakıp çıktım iyiki başka bir şey kullanmamislargünaydın kızlarr
Gel berabe yapaaahhhhÇay kahvaltı yapacağım tek başıma sevmesemde yaşamam lazım
Başın sağolsun canım ..Allah'ım sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin sana ve tüm bekliyenlereYok canım 25 haftalık bir bebeğini kaybettim daha da bekliyorum ışte
Aynen minnoşum malesef
Neler konuş ulmus ben uyuyorken bugün sebze görmek istemiyorum ciddiyim çok fena oldum okudum yarım bırakıp çıktım iyiki başka bir şey kullanmamislargünaydın kızlarr
Amin inşallah kahve kokulum herkes tatsın o mutluluğuBaşın sağolsun canım ..Allah'ım sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin sana ve tüm bekliyenlere
İyi çok şükür idare ediyoruz işte,günler geçiyor.maşallah 1 ay yoksun desenee
iyiyim canım benim bebiş nasıl
Günaydın bal küpü hayret kaldım zaten birde cihaz alıyor larmis tövbe yaO hic bellii olmazzz daha neler yapıyolarda laviniii bence hiç şaşırmaaa
Gunaydın canımm
Alıyolarr tabi neler nelerr ahh ahhhGünaydın bal küpü hayret kaldım zaten birde cihaz alıyor larmis tövbe ya
Zehir alsınlar zevk yerine hiç yakıştıramadım bu kadar mı nefislerine yenik düştü LerAlıyolarr tabi neler nelerr ahh ahhh
Millett z.vkten neye uğrayacağına şaşırdi
Oda çıkacak ortayaa hiç bilmediğimiz birşey neyseeZehir alsınlar zevk yerine hiç yakıştıramadım bu kadar mı nefislerine yenik düştü Lerdaha bu okuduğumuz tarafı ya bilmediklerimiz
Aaaa hayırlara vesile olsun kahvemmAilevi sorunlar vardı canım dün eve bile gece geldim hiç fırsat olmadı
Allah seniOda çıkacak ortayaa hiç bilmediğimiz birşey neysee
Allah yardımcımız olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?