- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.190
- 248
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #8.481
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valllaaa abartıyor herşeyi ünsüz kalmak istemiyor kadınÇokkk çirkin ama birokadarda çirkinlikle seviliyor alemm yanii![]()
Evetttt bıktım karıyı görmekten hepten bezdumm yaaaŞimdi de gelinim mutfakta sunucu olacakmış![]()
Aboovvv hemde kustu hem tenizlediii
Aynı cümletenEvetttt bıktım karıyı görmekten hepten bezdumm yaaa
Allah'ım.ya yine mi![]()
![]()
![]()
Barışmışlar hani dolandırıcıydıı köpekkAynı cümletenmagazinlere bakıyorum Demet çıkıyor şimdi de Şeyma şubaşı Mısırlı sevgilisiyle barışmış mı mı banane ya
![]()
Ama ya sizin konustugunuz konuUla döndün dolaştınn gene daşşakk dedin yaaaaa kusmiycammm kusmiycammmmmmm melom içiinnnnn topigini kirletmiyceeemm..Minnosprenses
Simdi magazine döndüüü magazine devammkeeeeeBiber muz patlıcan muhabbetinden daha iyi kız
niyetimiz halis hiç değilse.
Gıda sektörücinsel sektör değil
![]()
Iğrenç oda igrencAma ya sizin konustugunuz konu![]()
İnsanlar çok sapıttı hayvanlara tecavüz etmeye yetmedi sebze ve meyvelere tecavüz etmeye başladı Allah böleleri islah etsin ne diyimBiber muz patlıcan muhabbetinden daha iyi kız
niyetimiz halis hiç değilse.
Gıda sektörücinsel sektör değil
![]()
Canları cehennem başka birşeyde demiyorummİnsanlar çok sapıttı hayvanlara tecavüz etmeye yetmedi sebze ve meyvelere tecavüz etmeye başladı Allah böleleri islah etsin ne diyim![]()
Zorunlu balkon demiri ne demeli ya bu kadar gözü kararmış kadinlarinAma ya sizin konustugunuz konu![]()
Valla bi evlensin acun nafaka ödemekten kurtulsun diye bakıyorumBarışmışlar hani dolandırıcıydıı köpekk
Kendi kadinlığımdan utandımmZorunlu balkon demiri ne demeli ya bu kadar gözü kararmış kadinlarin![]()
Vallahi adama acıyorumm kurtulsun oda yazık yaValla bi evlensin acun nafaka ödemekten kurtulsun diye bakıyorum![]()
Mısırlı sevgilisinden ayrılır ayrılmaz acunu aramış Melisa’yı kullanmış neymiş miami de ev istemiş bla bla acun hemen ayarlamış miamiye gitmiş sonra Mısırlı sevgilisiyle barışmış acun şokVallahi adama acıyorumm kurtulsun oda yazık ya
Ohaa vallahamıı okadar takip etmedim sonra anaaaaaaaaaaa acun kazıklandııMısırlı sevgilisinden ayrılır ayrılmaz acunu aramış Melisa’yı kullanmış neymiş miami de ev istemiş bla bla acun hemen ayarlamış miamiye gitmiş sonra Mısırlı sevgilisiyle barışmış acun şok![]()