- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.190
- 248
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #8.441
Sana benim arkamdan gelme dedim ama
Ayyy okudumm ama hiç şaşırmadımmmAyy bu mevzu ıle alakalı bı arkadssım olay anlatmıştı bana annesı hastanede çalisiyor bır vaka gelmıs sormayın
Aynı duygudayım !! Valla utanma kalmadı milletteTüüüü hiç utanma yoklarrr yüzlerine tüküresimm varrr acayyiiippppp
Bende artık cogu seye sasırmıyorum mıdemın bulantısından şaşkınlığa sıra gelmiyorAyyy okudumm ama hiç şaşırmadımmm
Şaşırmış gibi yapemm fantezi olsun dedimm
Patlican muz salata ne ararsa yapıyolarr ben bunu duydum ozmaanları şaşırdım çok
MssPARE
Konu neBende artık cogu seye sasırmıyorum mıdemın bulantısından şaşkınlığa sıra gelmiyor
Duyuyordum şimdi okudum tobe yarabbiAyyy okudumm ama hiç şaşırmadımmm
Şaşırmış gibi yapemm fantezi olsun dedimm
Patlican muz salata ne ararsa yapıyolarr ben bunu duydum ozmaanları şaşırdım çok
MssPARE
He YouTube’da gördüm pezekvatif mi ne biberin içine sokmuşlar manyaklarAman be cinsellikte neler yazmışlar.valla yani yuh meyveler sebzeler igrenc ya
Günah ya
Konu ne
Aci olsaydi keske.o biberHe YouTube’da gördüm pezekvatif mi ne biberin içine sokmuşlar manyaklar
Yüzümüze yüzümüze konuşamazlar yani bideAynı duygudayım !! Valla utanma kalmadı millettetik tok bozdu milleti o yüzden tik tok kullanmam ama YouTube’ye çıkıyo
Yok sarı dolma biberin içine sokmuşlar öyle bişey göstermişlerdi miğdem bulandıAci olsaydi keske.o biber
Bilmem artikKapya bıber mi sivri mi acaba
Kusmaktann topik kirlendiiBende artık cogu seye sasırmıyorum mıdemın bulantısından şaşkınlığa sıra gelmiyor
Hahahaha şaşurmaa pareeDuyuyordum şimdi okudum tobe yarabbi
Ben de hala kapya mı sivri mi diyorumYok sarı dolma biberin içine sokmuşlar öyle bişey göstermişlerdi miğdem bulandıacı olsa iyiydi
Bende şey duymuştum deodorant sokmuş kapak içinde.kalmis acile gitmiş diyeYok sarı dolma biberin içine sokmuşlar öyle bişey göstermişlerdi miğdem bulandıacı olsa iyiydi
Valla yaaaYüzümüze yüzümüze konuşamazlar yani bide
Tiktoku zatenn afedersiinnu çıktıı
Geceleri canlı yayın açıpp g.tlerini açıp göbek atıyolar reziillleeerrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?