- 27 Mart 2019
- 29.987
- 109.686
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #8.401
Olsun hayatım bende kayboldum zaten baktım.cinsellikteyim
Kızzz ben de sımdı onu yazacaktım yedıgım tek meyve muzdu artık yıyebılırmıyim hıc sanmıyorumOlsun hayatım bende kayboldum zaten baktım.cinsellikteyim
Vıyyyyyyy mervelerlemii şey edeylerrrr bide utanmadan diyiyler burda ula nimetlere yazıkkAman be cinsellikte neler yazmışlar.valla yani yuh meyveler sebzeler igrenc ya
Günah ya
Senin nerden cikacagin belli olmuyor kiOlsun hayatım bende kayboldum zaten baktım.cinsellikteyim
Hayır son gorulmesıne bakıyorum bende sonra pesıne gidiyorum,Senin nerden cikacagin belli olmuyor ki
Yok bantla sarin yok şu.mu yani ne gerek var ya bu kadarda hersey ulu orta ☹Vıyyyyyyy mervelerlemii şey edeylerrrr bide utanmadan diyiyler burda ula nimetlere yazıkk
Aman her zaman takılma arkama olur .olmadik yerlere gidiyorum.kotu yola suruklemeyim seniHayır son gorulmesıne bakıyorum bende sonra pesıne gidiyorum,
Tüüüü hiç utanma yoklarrr yüzlerine tüküresimm varrr acayyiiipppppYok bantla sarin yok şu.mu yani ne gerek var ya bu kadarda hersey ulu orta ☹
Bende ara da bakıyorumm pare nereye gitmişHayır son gorulmesıne bakıyorum bende sonra pesıne gidiyorum,
Bende gidicum birazdan bebişimm 300 de kaldım duanda 2 güne biter çok fırsatım olmuyorrKizlar ben dua etmeye gidiyorum. Bitince gelirim ama o zamana kimse kalmaz herhalde. O yuzden hepinize iyi geceler diliyorum
Allah razı olsun canım ben Ayetel kursi hatmine basliycam simdi.Bende gidicum birazdan bebişimm 300 de kaldım duanda 2 güne biter çok fırsatım olmuyorr
Allah kabul etsin kuzumm❤Allah razı olsun canım ben Ayetel kursi hatmine basliycam simdi.
Amin canım teşekkürlerAllah kabul etsin kuzumm❤
Nerde giii hangi topikAman be cinsellikte neler yazmışlar.valla yani yuh meyveler sebzeler igrenc ya
Günah ya
CinsellikNerde giii hangi topik
Fazla merak başa bela okuyalım heleCinsellik
Profilleri.inceliyorum durum.mesajlarina bakıyorum 2Bende ara da bakıyorumm pare nereye gitmişhemen peşunee
Okuma bosverFazla merak başa bela okuyalım hele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?