- 27 Mart 2019
- 29.986
- 109.679
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #8.381
Yok canım o sadece tahmin ediyor ama son günlerde bakıyorsa bilmem ben kahve icmedigim için bilmiyorumElçinde mi bakıyor yoksa![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım o sadece tahmin ediyor ama son günlerde bakıyorsa bilmem ben kahve icmedigim için bilmiyorumElçinde mi bakıyor yoksa![]()
Ee tabikide öyleeeKızlar sevabı bilmem ama ınsanın zamanla kalp gozu açılıyor duayla emın olabilirsiniz
Bende ıcmem pek 1 ayda 1 belkı odaYok canım o sadece tahmin ediyor ama son günlerde bakıyorsa bilmem ben kahve icmedigim için bilmiyorum
Yoksa sen ben miyim ben sen miBende ıcmem pek 1 ayda 1 belkı odabacım senle ne cok benzıyoruz bız ya
Senin üstunden attimm zorunluuummmmm sen benim kalbümdesinnVe ben![]()
Atacamafiyetolsuun, hadi siz de atın bakalım siz de neler çıkacak![]()
Dostumm dostumm güzell dostuummm
Atmaylare heç uğraşmaaafiyetolsuun, hadi siz de atın bakalım siz de neler çıkacak![]()
Amaannnn neolcakkkk bi yer hatunlarrr biyer kahvelerrrr dursunnBir orda yaziyonuz bir burda valla bak bir yapalım böyle olmaz![]()
Kahve için burada olacağız sanirimBir orda yaziyonuz bir burda valla bak bir yapalım böyle olmaz![]()
Öylee degullll hem kahve hem dedikooduuuKahve için burada olacağız sanirim
Falı, buraya diyodumKİme
Atacam![]()
Tamam o zamanAtmaylare heç uğraşmaa![]()
Hicbirsey cıkmıyo hiç anca köpükkFalı, buraya diyodum️
Tamam o zamanztn bi halt da çıkmıyo
![]()
Alışırsın biz hala alışamadıkBir orda yaziyonuz bir burda valla bak bir yapalım böyle olmaz![]()