- 25 Ağustos 2019
- 61.249
- 114.600
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #8.281
Ayyyy bakiyimm kim laf etmis minnosumaaaaa kafasini kiriyimmmAyyy joum takip et bul yerlerini
Neki konuEn yakin arkadasim ve iliskim diye konu acmis. Bizim konulara yeni giren biri vardi nickini hatırlayamadım şimdi o hortlatmis, biride laf sokmuş minnosa
Hahahahaha konu ne nerden geciyorsa öyleee pinammm bana o minnosa laf sokan linkini attt bulamadim benBenim gozler cidden bi sizi yakalayamiyorum kahve sevene gidiyom haydi eğlenceye geçiyoruz, ona gidiyom diğerine geçiyonuz
Birde bu teli dövecem kafasına göre yaziyor. Gozler cindeBenim gozler cidden bi sizi yakalayamiyorum kahve sevene gidiyom haydi eğlenceye geçiyoruz, ona gidiyom diğerine geçiyonuz
Hahaha yerim sneiAyyyy bakiyimm kim laf etmis minnosumaaaaa kafasini kiriyimmm
Etikete göre takip etBirde bu teli dövecem kafasına göre yaziyor. Gozler cinde
Kacti kiz ben bekledim konuda yolayim diye gelmedi sonrada cevrimdışı oldu cooook uzuuuuulllduuuummmAyyyy bakiyimm kim laf etmis minnosumaaaaa kafasini kiriyimmm
Kızzz ciddi diyom yollayin linkiHahaha yerim snei
Kız burdayım gitmedim minnosum konuşana bakayım dedim bulamadim
Of Nerde konuKacti kiz ben bekledim konuda yolayim diye gelmedi sonrada cevrimdışı oldu cooook uzuuuuulllduuuummm
Ooooo simdi anladim ben baya baya geride pareee geldi gitti anlamadik bizde sende dedin ya aaa sende kimsin diye dedin yaa dahada gelmediKız burdayım gitmedim minnosum konuşana bakayım dedim bulamadim
Ben bilmiyorumKizlar konuyu buluyomda linkini nasil aticam uygulamada
OlurEtiketleyim mi mesajla
Resmi cek at screetleKizlar konuyu buluyomda linkini nasil aticam uygulamadar
Aynı bende öyle işte .Benim gozler cidden bi sizi yakalayamiyorum kahve sevene gidiyom haydi eğlenceye geçiyoruz, ona gidiyom diğerine geçiyonuz
Jou kuzum anlamadım ne diyin bebegimOoooo simdi anladim ben baya baya geride pareee geldi gitti anlamadik bizde sende dedin ya aaa sende kimsin diye dedin yaa dahada gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?