• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

He sizde içün sıcakta iyi gider 😊😊
Bendee sodalı ayrann ne iyi geldii 😋🥛

16262865126955963347877896683125.jpg

Kızlarr elim ayağım boşaldı bianda alt komşumuz vardi kocası trafik kazasında vefat ettii 5 6 sene once çocuğuda var kadında kocası vefat ettikten sonra hasta oldu karaciğer hastası üzüntüden ağlamaktan çok etkilendii 35 yaşında o vefat etti şuan kadının annesi babasıyla yaşıyolardı burda ben inemedim cok hassasım annem dedi sen gelme belkii hamilesin allah korusun üzütünden birsey olur bu konuda annem indi hemen çok kötü oldum yaaa elektriklerde kesildii o an ellerim titredi şuan annesi kızım gittii kızım diye diye bağrıdı 😔😔😔😔😔
Başın sağ olsun canım. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Ömrü o kadarmış çok üzülme. Eşine kavuşmuş acilarından kurtulmuş ama yavrusu anne babasız kaldı. Allah yardımcısı olsun.

• Beğen
Reactions: Jou
Başın sağ olsun canım. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Ömrü o kadarmış çok üzülme. Eşine kavuşmuş acilarından kurtulmuş ama yavrusu anne babasız kaldı. Allah yardımcısı olsun.
Evet ablacımm bende öyle düşündüm ama sabah bağrışla şoka girdim zaten kadın zaten hep ağrıdan bağırırdı sürekli dünde öyleydii sabaha karşı dayanamadı demekki evinde hep kocasının birsürü resimleri herşeyi olduğu gibi duruyordu çok sevdiği eşine kavuştu bizim elimizden başka birşey geçmez dua etmekten baska🤲🤲

Evet ablacımm bende öyle düşündüm ama sabah bağrışla şoka girdim zaten kadın zaten hep ağrıdan bağırırdı sürekli dünde öyleydii sabaha karşı dayanamadı demekki evinde hep kocasının birsürü resimleri herşeyi olduğu gibi duruyordu çok sevdiği eşine kavuştu bizim elimizden başka birşey geçmez dua etmekten baska🤲🤲
Ölüm haberi alınca her şey anlamını yitiriyor. Mekanı cennet olsun demekten başka bir şey yapamıyoruz. :KK43:

• Beğen
Reactions: Jou
Ölüm haberi alınca her şey anlamını yitiriyor. Mekanı cennet olsun demekten başka bir şey yapamıyoruz. :KK43:
Evettt maalesef ki öyle simdi anneannesi fln bavulunu toplamışlar adanaya gittiler çocğuyla inicekti akşamada tekrar gitmişler

Back