- 13 Şubat 2021
- 3.937
- 8.953
- 108
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #7.881
İş güç tamamen bitsinde aklımdaAtomu ne zaman tadacaksinnnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İş güç tamamen bitsinde aklımdaAtomu ne zaman tadacaksinnnn
İş güç tamamen bitsinde aklımda
Bendee sodalı ayrann ne iyi geldiiHe sizde içün sıcakta iyi gider![]()
Başın sağ olsun canım. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Ömrü o kadarmış çok üzülme. Eşine kavuşmuş acilarından kurtulmuş ama yavrusu anne babasız kaldı. Allah yardımcısı olsun.Kızlarr elim ayağım boşaldı bianda alt komşumuz vardi kocası trafik kazasında vefat ettii 5 6 sene once çocuğuda var kadında kocası vefat ettikten sonra hasta oldu karaciğer hastası üzüntüden ağlamaktan çok etkilendii 35 yaşında o vefat etti şuan kadının annesi babasıyla yaşıyolardı burda ben inemedim cok hassasım annem dedi sen gelme belkii hamilesin allah korusun üzütünden birsey olur bu konuda annem indi hemen çok kötü oldum yaaa elektriklerde kesildii o an ellerim titredi şuan annesi kızım gittii kızım diye diye bağrıdı![]()
Evet ablacımm bende öyle düşündüm ama sabah bağrışla şoka girdim zaten kadın zaten hep ağrıdan bağırırdı sürekli dünde öyleydii sabaha karşı dayanamadı demekki evinde hep kocasının birsürü resimleri herşeyi olduğu gibi duruyordu çok sevdiği eşine kavuştu bizim elimizden başka birşey geçmez dua etmekten baskaBaşın sağ olsun canım. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Ömrü o kadarmış çok üzülme. Eşine kavuşmuş acilarından kurtulmuş ama yavrusu anne babasız kaldı. Allah yardımcısı olsun.
Ölüm haberi alınca her şey anlamını yitiriyor. Mekanı cennet olsun demekten başka bir şey yapamıyoruz.Evet ablacımm bende öyle düşündüm ama sabah bağrışla şoka girdim zaten kadın zaten hep ağrıdan bağırırdı sürekli dünde öyleydii sabaha karşı dayanamadı demekki evinde hep kocasının birsürü resimleri herşeyi olduğu gibi duruyordu çok sevdiği eşine kavuştu bizim elimizden başka birşey geçmez dua etmekten baska![]()
Hoş geldin canımGeldim geldimne çok sevenim varmışş
Evettt maalesef ki öyle simdi anneannesi fln bavulunu toplamışlar adanaya gittiler çocğuyla inicekti akşamada tekrar gitmişlerÖlüm haberi alınca her şey anlamını yitiriyor. Mekanı cennet olsun demekten başka bir şey yapamıyoruz.![]()
Hoş buldum ablacımHoş geldin canımçok şükür uzun sürmedi.
![]()
Ama geldiinnGeldim geldimne çok sevenim varmışş
Napim kız .Ama geldiinn![]()
Ayy hahahahahaNapim kız .herif çocuklar yemek çay
daha bi de yeğenim de bende kalıyo 3 gündür o da zeytin den 10 gün büyük . İkiz gibiler evin içinde
rezilliğim paçamdan akıyo
Ayy hahahahaha
Işin zor anamm ya
Acaba çocuk yapmak için birkezdahamı
Düşünsem![]()
Iyi ce karuştun ortaluğaaa3 gündür duş bilem alamadım bu sıcakta halimi düşünün pohumla gülle oynuyom
![]()
Çok özlerdikHoş buldum ablacımburda edindiğim arkadaşlarımı bırakmak istemedim
![]()
Yok kız yok ayağımda sallıyom şimdiIyi ce karuştun ortaluğaaa
Gittimi yeğen
Çok özlerdik![]()
Eneeeeee 3cüyü düşünüyonmu heleYok kız yok ayağımda sallıyom şimdi8 buçukda zeytini uyuttum 9 da büyük kızımı şimdide yeğenimi
![]()