- 13 Şubat 2021
- 3.937
- 8.953
- 108
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #7.701
Midye baklava kuzumBaklavami
Aboooo okadar pahalımı lanbuda abartmış çig yenir mi
sana baklava ısmarlarız
ohhh artık yiyebilirsin
asla gelemm kg 180 lira donumu bırakıcam
ahahahahha
Baklava Çelebioğulları Baklava Online Alışveriş Sitesi hatta artmış bak ben hep buradan yerimKız ciddi misin güncel fiyat mı 180 şu an
Ayyy ya oda ne güzel olur off canım tatlı istiyorrMidye baklava kuzum
yersin yersin onuda yersinTamammm kızlarrr baktımm mumbarda aynı yerimm koyunun kalın bağırsağındanmış kokoreçte ince bağırsaktan oluyodu zaten ikiside aynıı olsada yesemm bende şu mumbarı
Minnosprenses coconatt @zorunlunick
Amaa koç yumurtası yiyemem
benimdeAyyy ya oda ne güzel olur off canım tatlı istiyorr
Biz ne kadar oldu hatırlamıyorum da en son galiba 100 yada 110 TL vermiştik ondan şaşırdımBaklava Çelebioğulları Baklava Online Alışveriş Sitesi hatta artmış bak ben hep buradan yerim
Çok güzel oluyor kuzum benimde çok istedi canım şimdi fotiyi görünceAyyy ya oda ne güzel olur off canım tatlı istiyorr
Koç yumurtası bende yemem diğerlerini yerimTamammm kızlarrr baktımm mumbarda aynı yerimm koyunun kalın bağırsağındanmış kokoreçte ince bağırsaktan oluyodu zaten ikiside aynıı olsada yesemm bende şu mumbarı
Minnosprenses coconatt @zorunlunick
Amaa koç yumurtası yiyemem
Koca söyle alsınn
Bune tövbe bismillah ilk defa gördüm
Iyi bari yalnızz değilimm cocommmKoç yumurtası bende yemem diğerlerini yerim
Alır kız kendide hastası zatenKoca söyle alsınn
Müdee kahvemmBune tövbe bismillah ilk defa gördüm
ya arttı herşey pahalı artık düşün biz baklavayı antepli olmamaıza rağmen pahalı yiyoruzBiz ne kadar oldu hatırlamıyorum da en son galiba 100 yada 110 TL vermiştik ondan şaşırdım
yersin onuda yersinKoç yumurtası bende yemem diğerlerini yerim
şırdanBune tövbe bismillah ilk defa gördüm
Vışşşş Müde ne oluyor kiMüdee kahvemm
Fıstık bol birde orda di mi ya anam halimiz dumanya arttı herşey pahalı artık düşün biz baklavayı antepli olmamaıza rağmen pahalı yiyoruz
yersin onuda yersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?