- 18 Kasım 2020
- 20.577
- 49.647
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #7.121
ohhh gel keyfim gel 5 ta kalktım benBende yeni uyannddduuuummmmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ohhh gel keyfim gel 5 ta kalktım benBende yeni uyannddduuuummmmmm
5.5 ta uyudumohhh gel keyfim gel 5 ta kalktım ben
Günaydın canım benimRörraaayyyydddıııııınnnnnnnnnn
@Elhan Minnosprenses @Mavera4268 @Bal Perisi @Kahve __Kokusu Catlak-kurabiye @MssPARE @coconatt @zorunlunick Simurgp @Migim @ASSOSyal @dut agaci @Lavinia_84
bendensin ay gözlerine gün ışığı deysin bir daha uyumam5.5 ta uyudum
Ben 5.5 ta uyudum tatlim 7.5 ta uyandimbendensin ay gözlerine gün ışığı deysin bir daha uyumam
aaa nedn bu kadar azBen 5.5 ta uyudum tatlim 7.5 ta uyandim
Abooovvvvvohhh gel keyfim gel 5 ta kalktım ben
Abooovvvvvvv5.5 ta uyudum
Oýyyy kubişim gelmiş napiyinnnGünaydın canım benim
Oglus uyandi bende mecburen.aaa nedn bu kadar az
Kızz hele neoldiGece eğlence vardi kaçırdınız. Bir erkek sizdi saatlerce konular acti. Ben dedim kesin banlancam. Gece 3 e kadar falan onla eğlendik.
Oglus uyandi bende mecburen.
Aaa eğlence mi vardı konusu neydi kızGece eğlence vardi kaçırdınız. Bir erkek sizdi saatlerce konular acti. Ben dedim kesin banlancam. Gece 3 e kadar falan onla eğlendik.
Gel gell kaçırmaaAaa eğlence mi vardı konusu neydi kız
Napim gülüm kahvaltı yapmaya kalkcam da benim motor çekmiyor arıza yaptı taşıyamıyorum kendimi,Abooovvvvv
Abooovvvvvvv
Oýyyy kubişim gelmiş napiyinnn
Kız hele gidem de aç karnımı doyurayum neymiş konu benide etiketleyin de gelince bakimGlel gell kaçırmaa
Benimde cok acuktu karnuummmmm bana da bi tabak yap geleyrummmNapim gülüm kahvaltı yapmaya kalkcam da benim motor çekmiyor arıza yaptı taşıyamıyorum kendimi,
hangi konuGece eğlence vardi kaçırdınız. Bir erkek sizdi saatlerce konular acti. Ben dedim kesin banlancam. Gece 3 e kadar falan onla eğlendik.
Yavvv millet gece gece buralara sarıyo ya hic gunduz yokKız hele gidem de aç karnımı doyurayum neymiş konu benide etiketleyin de gelince bakim
hangi konu
Evlenmeye niyeti var mi yoksa beni mi oyalıyor
Bu en son konusu. 4 konu acti.