- 3 Haziran 2015
- 36.928
- 118.985
- 598
- 35
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #6.841
TamamOda olur daha güzel olur
Yaaaa ooyyy prenses annesii allah analı babalı büyütsün inşaallahhh ❤Evet evliyim 4 yaşında prenses annesiyim
Çalışıyorum bende iş saati bekliyorum
Ya sen ?
100 kisiden fazla yasak diye duymuştum ben düğünlerdeİş çıkışında kuaföre uğrayacağım ama dügünler hergün var kalabalık olmaz inşallah
SaolunYaaaa ooyyy prenses annesii allah analı babalı büyütsün inşaallahhh ❤
Çalışmıyorumm
Evliyim bende çocuğum henüs yok nasipp
Ne yüzü kuzu pazar düğündeydim yok öyle bir uygulama herkez yanak yanağa idi100 kisiden fazla yasak diye duymuştum ben düğünlerde
Hahahah hatlar karistiii
Inşaallahh be migimm hayırlısı artıkkSaolunHayırlısıyla senınde bebişin olur inşallah evde olmak vardi valla
Ayy icek şimdi akşam üstü kahvesi olsunHahahah hatlar karistiii
Aksama opücüğü yollayacemm sanaaa
Öğlen kahvesi içtimmm
Akşam kahveside icerukk beraber
Kaçta olsun
Yarışmaya nereden katılıyorsun bende onu sorayım bariSaolunHayırlısıyla senınde bebişin olur inşallah evde olmak vardi valla
Hahahaha öylemi dersinn açımm ben ama kahve içeluu 2 saat olduAyy icek şimdi akşam üstü kahvesi olsun
100 kişi mi yok deve100 kisiden fazla yasak diye duymuştum ben düğünlerde
Şeyh Edebali türbesinin olduğu yerdeYarışmaya nereden katılıyorsun bende onu sorayım bari
Vuuuu vallahamıı tayyip öyle dedi guuu hele nebilemNe yüzü kuzu pazar düğündeydim yok öyle bir uygulama herkez yanak yanağa idi
Haaa nezaman dedi kızzz kaçırmışım onudüğünde sayı yasağı kalktı ki çoktan
Evet 100 kişiden fazla tıklım tıklım valladüğünde sayı yasağı kalktı ki çoktan
Ye birşeyler içelim akşam üstü valtm olmazHahahaha öylemi dersinn açımm ben ama kahve içeluu 2 saat oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?