- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.995
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #6.781
Bıçaklarım kendimisiz bensiz yapar mısınız![]()
![Bıcak :bicak: :bicak:](/images/smiley/bıcak.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bıçaklarım kendimisiz bensiz yapar mısınız![]()
Aynen aşk gelşrim iki saateHeee 1 2 saate halledersun bebiş![]()
Çünkü kk yı kapatma fikrini beğenmedimsen bana neen beğenmedim attın bakim
O zaman niye kapatıyorsunoluyorsunuz bitanem allah razı olsun![]()
Canımm bebişimmmm ❤ayyy canım elçomm benim
ayy birşey olur nisam annesiz kalmasınBıçaklarım kendimi![]()
Hahahahaha bu iyiydiii cok iyi ettinnnn busefer buna hakkettii bu minnoşşAynen aşk gelşrim iki saate
Çünkü kk yı kapatma fikrini beğenmedim![]()
O zaman niye kapatıyorsun![]()
ya ne bilim işte canım sıkkın kimsenide canını sıkmım istedimAynen aşk gelşrim iki saate
Çünkü kk yı kapatma fikrini beğenmedim
O zaman niye kapatıyorsun![]()
söylemeden gitmem kuzumCanımm bebişimmmm ❤
Sabahh berii helak oldum burda habire profiline bakıyodumm bi gözümü kırpmışımm bakıyorummm üyelik iptal mi diyee perişan oldum burda gitmiceksinnnn !!!!!!!!!!!!!!![]()
O zaman sen gitmiyon ben bicaklamiyorum kendimi nisa da bensiz kalmıyorayy birşey olur nisam annesiz kalmasın
Oyşs vallaha yeminlen içip rahatladı yaaaya ne bilim işte canım sıkkın kimsenide canını sıkmım istedim
söylemeden gitmem kuzum
Sıkıntılar paylaşıldıkça azalır canımya ne bilim işte canım sıkkın kimsenide canını sıkmım istedim
Burda sürekli gülüp eğlenecek değiliz ya bazen dertli oluyoruz o zamanda birbirimize destek vereceğiz arkadas olduk iyi günde kötü günde hep beraberiz canimcimya ne bilim işte canım sıkkın kimsenide canını sıkmım istedim
söylemeden gitmem kuzum
kalmasın annesiO zaman sen gitmiyon ben bicaklamiyorum kendimi nisa da bensiz kalmıyor![]()
Sıkıntılar paylaşıldıkça azalır canımKendini fazla stres etme
![]()
Burda sürekli gülüp eğlenecek değiliz ya bazen dertli oluyoruz o zamanda birbirimize destek vereceğiz arkadas olduk iyi günde kötü günde hep beraberiz canimcim![]()
![]()
![]()
teşekkür ederim canlarım benimOyşs vallaha yeminlen içip rahatladı yaaa
Ayy bi su içiyimmm
yerim seni ben
Aaaa buldum.profil resmini
HahahahqhqhqhAaaa buldum.profil resmini![]()
![]()
O beniimmmmBaşladılar yine sarılmalar öpusmeler
Hoppp ayrılın uleynnnnn![]()