- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.995
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #6.681
Ne olcak böyle yazın sıcak kışın soğukAyy çok sıcak aynı ben
Kiraz bitti heralde sosyaliimm busefer pahalıya patladııYok artık
Kiraz zamanı geçti artık ondan pahalıdır 8 TL idi burada kiraz çok varKiraz bitti heralde sosyaliimm busefer pahalıya patladıı
Saatlerdir uyuyorum daha fena olmusum, benim velet uyurken vantilatöru açmış. Daha beter uyandim.Oovvvvvvvv
Bende öyle düşündüm en sonda dedimm 30 ona vereceğimee don alıyimm birsürü daha iyiKiraz zamanı geçti artık ondan pahalıdır 8 TL idi burada kiraz çok var
Ahh canım benim ya dikkat et böyleeSaatlerdir uyuyorum daha fena olmusum, benim velet uyurken vantilatöru açmış. Daha beter uyandim.
Yok almayayım gayriEyvahh eyvahhh
Ahanda birsürü kahve
Ay aynen suya dadandım bende ne menem birşeymiş bu kahve bağımlılığıBanada titremelerim gitti suyu daha çok içiyorum şimdi suyu da bol iç
Almazsan almaaaaYok almayayım gayri
Ay aynen suya dadandım bende ne menem birşeymiş bu kahve bağımlılığıAllah kurtardı demek bacım ikimizi de aynı yerde olaydık içer dururduk kız
Kız o fake konudur. Sen yazınca meraktan baktım da inanasım gelmedi.Kızlar bdv konu var eşinin hayat kadınlarına gitmesine izin veriyorum diye yuh ya yuh
Hahahahh
Aman birazcık eğlence ama boyle yasiyanlarda vardirKız o fake konudur. Sen yazınca meraktan baktım da inanasım gelmedi.
Birde demiş ki "ispatlarsam 5000 TL gönderecek misin hesabıma"
Varr tabii ben duydummAman birazcık eğlence ama boyle yasiyanlarda vardir
HahahahHahahahh
Üstünde Titrerummm bilirsunnn
He bacım gelVallahaa ama üstündee
Ay bu yasal olarak nöroloji bölümünde verilen haplar var ya onlardan mı alıyor bu insanlar ay töbe düşman başına bile gelmesinAman birazcık eğlence ama boyle yasiyanlarda vardir
Ya abla gelir o canımDutumun gidişiyle ilgili hissettiklerimi yazdım ya bebem ..
He bacım gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?