- 27 Mart 2019
- 29.797
- 108.732
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #6.641
Hahhaha fark etmeden düzelteyim dedim olmadi hahaha bana diyorsun sandım meğer sosyaleymisNeler döktürüyon yine
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahhaha fark etmeden düzelteyim dedim olmadi hahaha bana diyorsun sandım meğer sosyaleymisNeler döktürüyon yine
Evet çok geldi bana da eskiden koca kupayla iki üç tane Türk kahvesi içerdim azalttımTamam kuzum içme dokunur yarın içelim inşaallah
Bugün çok sosyaldimbkahvemSizler için kuuzzz sevdiğim insanlarla güzell şeyler yapmayı seviyorum❤❤
Aaaa tamam ozaman iyi yaptıınnnn
Guuuuuuuuu ne ara 3 tane içtin beeeBugün 3 tane içtim yetsin ama yarın içerken seslencem söz sana afiyet şeker olsun
KahvemmiiBugün çok sosyaldimbkahvem
Sabah eşimi işe gönderdim arkasından kahveye sarıldım sonra öğlen içtim ardından senin içtiğini gördüm senle içtim ohhh yarasın bana şifa olsunGuuuuuuuuu ne ara 3 tane içtin beee
Aaaa jouumm kime ne yazacagimi şaşırdım kusura bakma yaaaa yirim seni ağlamaKahvemmii
Jouuu beeenn jouuu
Napiyon parem bakım senHahhaha fark etmeden düzelteyim dedim olmadi hahaha bana diyorsun sandım meğer sosyaleymis
Oooo maşaallahh cocommmmSabah eşimi işe gönderdim arkasından kahveye sarıldım sonra öğlen içtim ardından senin içtiğini gördüm senle içtim ohhh yarasın bana şifa olsun
Aynisidaaa benim Catlak-kurabiye le coconatt başıma geldiiiAaaa jouumm kime ne yazacagimi şaşırdım kusura bakma yaaaa yirim seni ağlama
Iyiyim kuzum yemek yapıyorum uyku bastırdı uyumak istemiyorum kendimle kavga ediyorum sen nasılsın hiç görünmedin bugünNapiyon parem bakım sen
Bazen dalıyoruz galiba kuzucum iyiyim şükür sen nasılsınOooo maşaallahh cocommmm
Aynisidaaa benim Catlak-kurabiye le coconatt başıma geldiii
Bende snei yirimm yirimmmmm
Nasılsınnn
Bu saatte uyuma hiç cekilmiyoIyiyim kuzum yemek yapıyorum uyku bastırdı uyumak istemiyorum kendimle kavga ediyorum sen nasılsın hiç görünmedin bugün
Olsun o çok girmiyor ya ondan sordum sanada sormuş oldumHahhaha fark etmeden düzelteyim dedim olmadi hahaha bana diyorsun sandım meğer sosyaleymis
Dutumun gidişiyle ilgili hissettiklerimi yazdım ya bebem ..neden abla sana ne oldu ki
Iyiyimm bende çok şükürrrBazen dalıyoruz galiba kuzucum iyiyim şükür sen nasılsın
Bende sonra azel bülbül gibi titremeye başlayınca azalttımEvet çok geldi bana da eskiden koca kupayla iki üç tane Türk kahvesi içerdim azalttım
abbboovvvvvvvv kız kahve manyağuuuuuuuEvet çok geldi bana da eskiden koca kupayla iki üç tane Türk kahvesi içerdim azalttım
Aaa bu ben aynısı hemdeBende sonra azel bülbül gibi titremeye başlayınca azalttım
Yok artık değilim Jou mçok kötü etkiliyor azalttım ama bırakamamabbboovvvvvvvv kız kahve manyağuuuuuuu