- 25 Ağustos 2019
- 61.141
- 114.166
- 698
- 30
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #6.621
Günde 2 fincan diyolar fazlası zararlı diyolar kahve için doğrumuAyy doyamıyorum hala icesim var hep icesim var
Minnoşş baldur da yaaa bizde onun gibi seviiyoruz kahveyiiiMinnoş kızıyor diye attım yoksa uğraşamam hiç@Minnosssprensess
Üç diye biliyorum ben amaGünde 2 fincan diyolar fazlası zararlı diyolar kahve için doğrumu
Hatta bulana kadar değill bulupta etiket yapana kadarr söz yazana kadarr çoktaann soğumuş oluyorrrHahahaha o banada oluyo kızz yalnız değilsinn
Ooo yine keyiflerdesin beybimKimseye etiketim gitmemiş doğru düzgün bidaha atayeemm
Kahve deyip geçmemek lazım, bazen bir kahvede kaybolursunuz, bazen umut bulursunuz.
Güzellikleriiimmmmm
@ElhanMinnosprenses @Bal Perisi @Mavera4268
@pina @Catlak-kurabiye @zorunlunickASSOSyal MssPARE @dut agaci coconatt Kahve __Kokusu @Lavinia_84 @athena
Eki Görüntüle 2887408
Kız sen hep burdasın yanlış anlama meraktan soruyorum sohbet edelim bari
Heee 3 olabilirr oda doğru çayda öylee benim bi yakınım hergün sabah akşam çay içerdii içiyorduu kansızlık olduu vitamin eksikliği oldu baya hattaa busefer düzdldi vitaminler içerej çay içmeden kafayı yiyoÜç diye biliyorum ben amaherşeyin fazlazi zarar kansızlık yapıyor en basiti
Afiyet olsun kahvemMinnosprenses
@Catlak-kurabiye
ASSOSyal
@Bal Perisi
@dut agaci olmasa da ismi yeter
@zorunlunick
MssPARE
coconatt
Jou
Haydi kahve ye
Ayşe Fatma Hayriye
Sosyalimmmm bekledimm senide gelmedinnOoo yine keyiflerdesin beybim
Senin iş daha zormuş soz falanHatta bulana kadar değill bulupta etiket yapana kadarr söz yazana kadarr çoktaann soğumuş oluyorrrKahve __Kokusu
AFİYET OLSUN CANIMMinnosprenses
@Catlak-kurabiye
ASSOSyal
@Bal Perisi
@zorunlunick
MssPARE
coconatt
Jou
Haydi kahve ye
Ayşe Fatma Hayriye
Ayy bugün dışarı çıktım isim vardi sonra kuzenimle görüştük falanSosyalimmmm bekledimm senide gelmedinn
Nerelerdeydin
Sağoll aşkımm❤
Beraber olsun canimAfiyet olsun kahvem
Saol kuzummm nerelerdesin senAfiyet olsun balım
Sizler için kuuzzzSenin iş daha zormuş soz falan
Aaaa tamam ozaman iyi yaptıınnnnAyy bugün dışarı çıktım isim vardi sonra kuzenimle görüştük falanakşam oldu
Saol kuzummm beraber olsun ,AFİYET OLSUN CANIM
Beraber olsun canim
Saol kuzummm
Bugün 3 tane içtim yetsin ama yarın içerken seslencem söz sanaMinnosprenses
@Catlak-kurabiye
ASSOSyal
@Bal Perisi
@zorunlunick
MssPARE
coconatt
Jou
Haydi kahve ye
Ayşe Fatma Hayriye
Neler döktürüyon yineEvdeyim yemek yapıyorum
Tamam kuzum içme dokunur yarın içelim inşaallahBugün 3 tane içtim yetsin ama yarın içerken seslencem söz sanaafiyet şeker olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?