- 20 Mayıs 2021
- 1.542
- 2.769
- 63
- 24
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #6.581
Afiyet bal şeker olsun canımmKimseye etiketim gitmemiş doğru düzgün bidaha atayeemm
Kahve deyip geçmemek lazım, bazen bir kahvede kaybolursunuz, bazen umut bulursunuz.
Güzellikleriiimmmmm
Elhan Minnosprenses Cookiie BlueBerry4268
@pina @Catlak-kurabiyebebeklinick @ASSOSyal MssPARE @dut agaci @coconatt @Kahve __Kokusu Lavinia_98 @athena
Eki Görüntüle 2887408
Şifalar olsun çiçeğimKimseye etiketim gitmemiş doğru düzgün bidaha atayeemm
Kahve deyip geçmemek lazım, bazen bir kahvede kaybolursunuz, bazen umut bulursunuz.
Güzellikleriiimmmmm
@pina @Catlak-kurabiyebebeklinick @ASSOSyal MssPARE @dut agaci @coconatt @Kahve __Kokusu Lavinia_98 @athena
Eki Görüntüle 2887408
Aaaa ama niye neden olmaz ya arada giriyorsun muhabbet ediyoruz olmaz öyle şey bak burda herkes birbirini döverek sever en çok ben dayak yedim@dut agaci üyelik iptali yapmış. Forumda saçma sapan konulardaki yorumları okuyunca çıldırıyorum bazen. Kendimi cevap vermemek için zor tutuyorum. İnsanlarla dalga gecilirken seyirci kalmaya hiç tahammülüm kalmadı...kavga etmekten tartışmaktan da nefret ederim. Dün gece üyelik iptali yapsam mı acaba aklımdan geçti ..başka türlü bırakmak gerçekten zor ..sonra sevdiğim insanlar var özlerim sonuç dut ağacinin gidişine çok üzüldüm. Acaba o da mi benim gibi hayal kırıklıkları yaşadı dost bildiği insanlardan ummadığı şeyler mi duydu gördü...
Askolsun elhan ablamm bidaha duymiyimm@dut agaci üyelik iptali yapmış. Forumda saçma sapan konulardaki yorumları okuyunca çıldırıyorum bazen. Kendimi cevap vermemek için zor tutuyorum. İnsanlarla dalga gecilirken seyirci kalmaya hiç tahammülüm kalmadı...kavga etmekten tartışmaktan da nefret ederim. Dün gece üyelik iptali yapsam mı acaba aklımdan geçti ..başka türlü bırakmak gerçekten zor ..sonra sevdiğim insanlar var özlerim sonuç dut ağacinin gidişine çok üzüldüm. Acaba o da mi benim gibi hayal kırıklıkları yaşadı dost bildiği insanlardan ummadığı şeyler mi duydu gördü...
Bir süre sözcüğü rahatlattı beni...çok teşekkür ederim canımabla ben sana anlatırım gelecek bir süre yokama sen gitme
Sevgi kaynaklı dayak yemeyi seve seve kabul ederim paremm..Aaaa ama niye neden olmaz ya arada giriyorsun muhabbet ediyoruz olmaz öyle şey bak burda herkes birbirini döverek sever en çok ben dayak yedim
Senide döveriz haa
Ben çok dayak yedim heleki bide ban yiyince o yüzden dayak yemeden akıllı uslu dur burda giTmeSevgi kaynaklı dayak yemeyi seve seve kabul ederim paremm..
Bana da bir fincan uzatıverKimseye etiketim gitmemiş doğru düzgün bidaha atayeemm
Güzellikleriiimmmmm
Eki Görüntüle 2887408
neden abla sana ne oldu kiBir süre sözcüğü rahatlattı beni...çok teşekkür ederim canımama ama gidesim var benim de...
Ooyyyyy sana istediğin bi fincan olsun beee hatta benim papatya fincanımdan gelsin sanaBana da bir fincan uzatıver
Oyyy çok hoşuma gitti buOoyyyyy sana istediğin bi fincan olsun beee hatta benim papatya fincanımdan gelsin sana
Burda yazdığını gördüm seni de etiket yapayım dedim selam tanışalım beybiLavinya çıkaramadım merhabalar
Tanışalım mi
İptal olunca bir daha gelemiyor lar demiabla ben sana anlatırım gelecek bir süre yokama sen gitme
Benimm meleğimm göbüşünii yediguummmOyyy çok hoşuma gitti buzevkle içerim
Sen nereye Allah aşkınaBir süre sözcüğü rahatlattı beni...çok teşekkür ederim canımama ama gidesim var benim de...
tabi ama yönticiye ya whatsapptan ulaşmak gerekİptal olunca bir daha gelemiyor lar demi
Çok kötü olmuştabi ama yönticiye ya whatsapptan ulaşmak gerek
baya uğraş gerektiriyorÇok kötü olmuş
Aboo vallahamıı bende gelmek istese anında gleiyolar sanıyodum giiibaya uğraş gerektiriyor
yok canımAboo vallahamıı bende gelmek istese anında gleiyolar sanıyodum giii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?