- 25 Ağustos 2019
- 61.135
- 114.144
- 698
- 30
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #6.381
2 senenin acısını çıkaremmm sonra daha bayramdan gidemem böyle gezemem artik kaynanamda sabah aksam evdeOhhh misss gelsin keyifler
Aman eğlenmene bak dinlen işte iki gün sonra dediğin gibi bayramda hiç dinlenemezsin2 senenin acısını çıkaremmm sonra daha bayramdan gidemem böyle gezemem artik kaynanamda sabah aksam evde
Aynenn vallaaaAman eğlenmene bak dinlen işte iki gün sonra dediğin gibi bayramda hiç dinlenemezsin
Kızlar nerdesiniz??Jou Minnosprenses @MssPARE Simurgp Elhan Mi-Ok Yun @Nosking @zorunlunick @Emma3 ................
Hiç ses sedanız çıkmıyor Kahve içen yokmu???
Niye üzgün isareti attın kızzzz döverimm senii sakın üzülme bi rivaya geldim deniz pislikten ölüyo bikere girdim daha giremedimm öyle bi semsiyenin altinda duruyorumHepimiz için keyfini çıkartİyi tatiller
Mavişim afiyet olsun.Kızlar nerdesiniz??Jou Minnosprenses @MssPARE Simurgp Elhan Mi-Ok Yun @Nosking @zorunlunick @Emma3 ................
Hiç ses sedanız çıkmıyor Kahve içen yokmu??
Niye üzgün isareti attın kızzzz döverimm senii sakın üzülme bi rivaya geldim deniz pislikten ölüyo bikere girdim daha giremedimm öyle bi semsiyenin altinda duruyorum
Çay yokmu çay
Valla ben trabzonda olmadığım halde kendim bir demlki içerim orada olsam......Trabzon'da yaşıyorum 2 senedir. Ama daha buraya ait çay içmedim desem var mı yok sen anla
Hoş buldum canım.Hoş geldin ablacım
Doğrudurr ben bile 2 senedir gittigim yok zatenn korona girdi başımızı belaya soktuBalık burcuyum deniz benim yaşam alanım ve 2 yıldır yüzünü görmedimOndan deniz kumu bile gördüm mü üzgün olabiliyorum istem dışı
Abla senin 6 kilon varmış benim en az 20 kilom var 6 kiloya kurban oluyumHoş buldum canım.
Kiraz saplı form çayımı içiyorum. Sen çay var mı deyince aklıma en pratik bu geldi.fazlalık altı kilom var .. önümüzdeki bir ayda keşke hepsinden kurtulsam
Bende istiyorum
Vallaha dedigime pisman oldumBende istiyorumayagimi 5 senedir denize sokmadim.
Yok canım pişman olma niye oluyorsun bizim yerimizede gir yüz, eglen.Vallaha dedigime pisman oldum
Hahahahahaha kizz sabah beri semsiye altindayimm nasil olduda kollarim yanmış yaa krem bile sürmedim nefret ederiimmmYok canım pişman olma niye oluyorsun bizim yerimizede gir yüz, eglen.Benim yerime guneslenme ama lutfen, bronzlaşmak istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?