- 28 Haziran 2011
- 61.419
- 154.321
- 898
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #6.341
Bitanesi içince uyku.problemi yaşıyorumNiçuuuuunnnnnnnnn
İyim gülümm napim biraz dışarıda işlerim vardı onları hallettim eve dönüyorum çok sıcakkkNapyn çatlak kurabiye mm
Yaramaz çocuğumla uğraşıyorum deli etmiş beni çok inatçıİyim gülümm napim biraz dışarıda işlerim vardı onları hallettim eve dönüyorum çok sıcakkk
Sen napıyosun nasılsın bakalım
Tamam kuzum❤❤Bitanesi içince uyku.problemi yaşıyorum
Sabah kahvesi içemedim akşam yaparım artık bendeBenden olsunn kahve ve hayatınız haböyle çiçek gibi geçsiinnnnn ❤❤❤⚘⚘⚘
@ElhanMinnosprenses @Bal Perisi @Mavera4268 @zorunlunick MssPARE ASSOSyal coconatt @dut agaci @Kahve __Kokusu @Mcz09 Simurgp
Eki Görüntüle 2884903
Kurbaney kurbaney
Çooookkk mutlu oluurruummmmSabah kahvesi içemedim akşam yaparım artık bende
Afiyet şeker olsun ballı kaynağım bende akşam yemeği sonrası yapayım diyorum beraber içelim inşallahJou @Elhan ASSOSyal Simurgp @Kahve __Kokusu MssPARE Catlak-kurabiye @dut agaci coconatt bugünün kahvesi bu saate kaldı gerçi sizler olmasaniz hiç içmem de .
Telveye Atcam bakalım
Aaaa içeruukk akşama da beraberrr dedikodu yaparızzzAfiyet şeker olsun ballı kaynağım bende akşam yemeği sonrası yapayım diyorum beraber içelim inşallah
Yaparız kız akşam yalnızım bende hem iş hemde ara ara keyif yapacuummmAaaa içeruukk akşama da beraberrr dedikodu yaparızzz
Süperrr o zamannnYaparız kız akşam yalnızım bende hem iş hemde ara ara keyif yapacuummm
Sen unutulur musun kuzum
Napiiyiinn kuzumSen unutulur musun kuzum
bakan var mı yaa içip atayım
Anca uyuyorum ben kuzum ya gece hortluyorum oglen uykum geliyor.Napiiyiinn kuzum
Kızzz heleee gece oturuyorsunn yat uyuuAnca uyuyorum ben kuzum ya gece hortluyorum oglen uykum geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?