- 25 Ağustos 2019
- 61.135
- 114.135
- 698
- 30
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #6.321
Benimm güzel yürekli ablacım❤Tatlım benim afiyet olsun.
Sosyalimin dualarına tüm içtenligimle amin diyorum.kalbindeki niyetlerin hakikate dönüşsün.
Harikasın canım afiyet olsunDostlarla içilen kahve neşedir kahkahalar köpüklerin üzerinde yüzer⚘⚘⚘
Elhan
Catlak-kurabiye
Minnosprenses @Bal Perisi @Mavera4268 @zorunlunick MssPARE @ASSOSyal @coconatt @dut agaci @Kahve __Kokusu
@Morrmeneksee
Lavinia_98
@Mcz09 @pina
@athena
Eki Görüntüle 2886162
IçmiycenmiiHarikasın canım afiyet olsun
Her ne istiyorsak söyleyip serbest birakacakmışız ... Mucizeler bu şekilde gelip bizi buluyor. Bu sayfada senin mutluluğunu paylaşacağımıza inanıyorum.Benimm güzel yürekli ablacım❤
Teşekkürr ederimm inşaallahh öyledir değilsede rabbim biliyor vardır bi bildiği diyorum hepp üzülsemde ağlasamda elime birşey gecmicekki
Yaaa çok duygulandırdın beniiiHer ne istiyorsak söyleyip serbest birakacakmışız ... Mucizeler bu şekilde gelip bizi buluyor. Bu sayfada senin mutluluğunu paylaşacağımıza inanıyorum.
BilmiyodumLavviiiimmmmmmmm niye etiketlemedin gııı bende diyom niye sessiz bugüünnnnn
Tatlım afiyet olsun kuzum sunum yine on numarooooDostlarla içilen kahve neşedir kahkahalar köpüklerin üzerinde yüzer⚘⚘⚘
Elhan
Catlak-kurabiye
Minnosprenses @Bal Perisi @Mavera4268 @zorunlunick MssPARE @ASSOSyal @coconatt @dut agaci @Kahve __Kokusu
@Morrmeneksee
Lavinia_98
@Mcz09 @pina
@athena
Eki Görüntüle 2886162
Takip ediyorum burayı aslındada bildirim gelmedii bana yazdığınBilmiyodumdemek siz etiketle toplaniyonuz
Afiyet bal olsunDostlarla içilen kahve neşedir kahkahalar köpüklerin üzerinde yüzer⚘⚘⚘
Elhan
Catlak-kurabiye
@Morrmeneksee
Lavinia_98
@Mcz09 @pina
@athena
Eki Görüntüle 2886162
Sunummm sağaaaa gelssiiiinnnn❤❤❤❤Tatlım afiyet olsun kuzum sunum yine on numaroooo
Banada gelmiyor biri alıntı yapıp etiket yapmayan a kadarTakip ediyorum burayı aslındada bildirim gelmedii bana yazdığın
Gelsin gelsin nasılsa kahve içmiyorumSunummm sağaaaa gelssiiiinnnn❤❤❤❤
Beraber olsun minik kuşummm❤Afiyet bal olsun
Laviimmm napemm oturuyorum kahve içtim falımı kapattımm baktım bakacak kimsem yokk atıyorum falaaddiinee tabi buaralar atıyorrrBanada gelmiyor biri alıntı yapıp etiket yapmayan a kadarnapyn fistigim
Sevmez olur muyum bayılırım da fırsat yok diyelim,Içmiycenmiiseni buaralar kahveyle göremiyomm kubişiimmm sevmiyonmu
NiçuuuuunnnnnnnnnGelsin gelsin nasılsa kahve içmiyorum
Senin o fırsatını bi çevirecemmSevmez olur muyum bayılırım da fırsat yok diyelim,
Bende eskiden merak sarar bakardım sallardim doğru çıkardı ne tesadüf seBeraber olsun minik kuşummm❤
Laviimmm napemm oturuyorum kahve içtim falımı kapattımm baktım bakacak kimsem yokk atıyorum falaaddiinee tabi buaralar atıyorrr
Napyn çatlak kurabiye mmSevmez olur muyum bayılırım da fırsat yok diyelim,
Doğrudurrr bakalumm nedicekBende eskiden merak sarar bakardım sallardim doğru çıkardı ne tesadüf se
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?