- 28 Haziran 2011
- 61.419
- 154.302
- 898
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #6.101
Ona gore yazalımNevresim takımı
Pike olar miiOna gore yazalım
Nevresim takımına göre
Çarşafın üstü yastığın bası neresinin altı bu sıcakta nevresim altı da.olmaz ki
KoltukOna gore yazalım
Nevresim takımına göre
Çarşafın üstü yastığın bası neresinin altı bu sıcakta nevresim altı da.olmaz ki
Ooo geziyoruz
Koltuk başka boyuta geçer.oraya hiç girmeKoltuk
Tmm sustumKoltuk başka boyuta geçer.oraya hiç girme
Cuma gecesı hazırlıyorum kızlar gelmek ıstersenız bu gece bırbırmıze dua edelım dıyorum
Nazar konusunda kesinlikle doğru vücuduma yansıyor artık kel kör topal oldum gerçekten nişanlıma karşuiı sessiz kalıyorum evet tartışma büyümesin vs diye eşyada maddi ağır birşey istemedim ama kendimize ait ev alalım istiyorum kısa zamanda o yüzden üstüme gelme hemen alamam diyor nişanlım ablası işe konuşmuyor bir çocuğu var onun o olabilir ama ben severim görümceti benimki öfkeli kırdı ablasını ben görümceden tarafım ama sessiz kalıyorum herşeyim o kaşar çünkü sağolsun kız bildin vallah herşeyiBu ne icin ne kadar sıkılmış senin ayrica bu kadar kalabalık dugun olur mu corona var coronafal mi bakıyorum fırça mi atıyorum. üzerinizde nazar var cok goz değiyor ciddi bir sıkıntınız yok ama muhtemelen dugun telaşından ufak şeyler artik sana dag gibi geliyor. Nisanlin sanirim seni herkese karşı koruyor aileyle sorun yaşayacak bir muhattapligin yok. Balayına gideceksiniz belliki orda bayagi bir rahatliycaksin, sikintilari biraz olsun üzerinden atıyorsun. Nisanlindan birsey istemissin araba almakta olabilir maddiyat olarak biraz fazla birsey olabilir onu biraz kafana takmissin. Düğünde birbiriyle kus olan birileri olacak sanırım sanki birbiriyle tartismis kari koca gibi 1 cocuklari var. O yuzden biraz morali dusuk bir kısım olacak. Nisan süresinde nisanlina kok sokturmussun surekli mesafe tartisma sanki sessiz kalarak mesafe koymuşsun gibi. Nisanlin senden bayagi uzun gibi gözüküyor. Ikinizede akil vermeye calisan birileri var ama siz dinlemiyorsunuz.
Kız helal olsun canımın sıkılmasın bol bol gülmekten çenemi ağrısınAyyyy minnosssss senin hakkında ne güldük yaaa akrep dedikk neleere geldikk hakkını helal et
Minnosprenses
Evettt gülelimm diye yastik altı dediimmKız helal olsun canımın sıkılmasın bol bol gülmekten çenemi ağrısın
Ooo süper olmuuş
AhahahahahEvettt gülelimm diye yastik altı dediimmdedim değişik bi fantezi olsun
Anam sen kimsin heleBn cok memnun kaldım sohbet hersey super
Aaaa kimsin acabaBn cok memnun kaldım sohbet hersey super
Zahmet olmasın diye telveye atıp duruyodum bende .tüh keske pinaya atsaymisim .Nazar konusunda kesinlikle doğru vücuduma yansıyor artık kel kör topal oldum gerçekten nişanlıma karşuiı sessiz kalıyorum evet tartışma büyümesin vs diye eşyada maddi ağır birşey istemedim ama kendimize ait ev alalım istiyorum kısa zamanda o yüzden üstüme gelme hemen alamam diyor nişanlım ablası işe konuşmuyor bir çocuğu var onun o olabilir ama ben severim görümceti benimki öfkeli kırdı ablasını ben görümceden tarafım ama sessiz kalıyorum herşeyim o kaşar çünkü sağolsun kız bildin vallah herşeyiartık aboneyim sana nişanlım benden uzun ben 160 o 180
Evlenince anlarsinnnAhahahahahben şimdilik anlamam ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?