- 27 Mart 2019
- 29.754
- 108.462
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #6.081
Yastık altı ne giAkreplerrr yastıkk altındada iyidirr heeee minnoş akrep fena Minnosprenses ASSOSyal bebeklinick MssPARE
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yastık altı ne giAkreplerrr yastıkk altındada iyidirr heeee minnoş akrep fena Minnosprenses ASSOSyal bebeklinick MssPARE
Yorgan altıYastık altı ne gi
Gerçekten bütün aslanlar dediğin gibi.bayiliyorum size.Evet orta seviye sakin sayılırım ve çok sabirliyim
Yavvv pareeeeeeeeeee fazla açıklık getiricem sonr aban yiycemm haaaaa bi durun heleeeYastık altı ne gi
Benim bildiğim dolar altın bunlar ne diyorYastık altı ne gi
Iyi siz söylediinniizzz bendenn Laf gittiiiYorgan altı
Canımsın, bende burcumu çok severim seviyom seni kizGerçekten bütün aslanlar dediğin gibi.bayiliyorum size.
Gerçi kaynimda aslan da o elden ayrı bı.
Yorganin altı yatağın üstü yastığın basıYorgan altı
Kız akrepler ruhsuz olmaz kiiASSOSyal ona göre ben ruhsuzum
Canimmmm kalp kalp kalpCanımsın, bende burcumu çok severim seviyom seni kiz
Ruhsuzz olan oASSOSyal ona göre ben ruhsuzum
Devamm et ettYorganin altı yatağın üstü yastığın bası
Nevresim takımıYorganin altı yatağın üstü yastığın bası
Ona belli etmiyorumKız akrepler ruhsuz olmaz kii
Içın için kayın
BencedeRuhsuzz olan o
Ayy iyi güldük yaa çenem ağrıdıBencede
Bu ne icin ne kadar sıkılmış senin ayrica bu kadar kalabalık dugun olur mu corona var corona fal mi bakıyorum fırça mi atıyorum. üzerinizde nazar var cok goz değiyor ciddi bir sıkıntınız yok ama muhtemelen dugun telaşından ufak şeyler artik sana dag gibi geliyor. Nisanlin sanirim seni herkese karşı koruyor aileyle sorun yaşayacak bir muhattapligin yok. Balayına gideceksiniz belliki orda bayagi bir rahatliycaksin, sikintilari biraz olsun üzerinden atıyorsun. Nisanlindan birsey istemissin araba almakta olabilir maddiyat olarak biraz fazla birsey olabilir onu biraz kafana takmissin. Düğünde birbiriyle kus olan birileri olacak sanırım sanki birbiriyle tartismis kari koca gibi 1 cocuklari var. O yuzden biraz morali dusuk bir kısım olacak. Nisan süresinde nisanlina kok sokturmussun surekli mesafe tartisma sanki sessiz kalarak mesafe koymuşsun gibi. Nisanlin senden bayagi uzun gibi gözüküyor. Ikinizede akil vermeye calisan birileri var ama siz dinlemiyorsunuz.